https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seFashion Business på London College of Fashion

London College of Fashion har modeutbildningen för dig som vill lära dig mer om businessperspektivet av modeindustrin. Lär dig mer om trendspaning, inköp och produktutveckling, mitt i modemetropolen London.

Upplägget är framtaget för att både utveckla din kreativitet och ge dig grundläggande affärskunskaper. De valbara kurserna behandlar bland annat inköp, produktutveckling, trendanalys och PR ur ett modeperspektiv. Andra kurser lär dig utveckla skisstekniker och hur du arbetar med inredning och dekoration för att öka försäljning.

Kombinera två modeinriktningar

Har du svårt att välja åt vilket håll inom modebranschen du vill fokusera dina studier? På London College of Fashion kan du testa på två olika områden inom ett och samma läsår. Med oss på STS Study Abroad kan du studera två olika modeinriktningar: Fashion Media & Communication och Fashion Business. Antingen väljer du att studera en av dessa inriktningar under ett helt läsår, eller så väljer du att studera en inriktning per termin. Boka en gratis studievägledning, så hjälper vi dig att välja det som passar dina mål.

Framtidsmöjligheter

Utbildningen ger dig kunskap om många olika delar av modebranschen. Dina skoluppgifter kommer att samlas i en värdefull portfolio och även från din studiestad, modemetropolen London, kommer du att ha fått viktig erfarenhet för att komma vidare i din karriär. Antingen väljer du att fortsätta dina studier på högre nivå eller så söker du ditt första jobb i branschen. Framtida yrken efter studier inom Fashion Business kan vara till exempel PR-agent, säljare, inköpare eller produktutvecklare.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.