https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1589789443/us/humanistcentrum_utkast_6.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seEntertainment, Sport & Promotion Management på Keiser University, Palm Beach

Drömmer du om att jobba med film, teater eller elitidrott? Keiser University erbjuder utbildningen som förbereder dig för att jobba med och kring stjärnorna.

Att arbete med idrott, kultur och nöje intresserar många, men det är inte alla som vill stå i rampljuset. Runt alla stjärnor och idrottslag finns mängder av duktiga yrkesmänniskor som fokuserar på businessperspektivet i branschen.

Vill du bli en av dem är denna utbildning ett perfekt val för dig. Förutom att studera sport- och nöjesindustrin fördjupar du dina businesskunskaper och lär dig mer om bland annat marknadsföring och ledarskap.

Framtidsmöjligheter

Denna specialinriktade businessutbildning ger dig en grund för att i framtiden arbeta med Sport Management, eller som manager i nöjesindustrin. Du har en spännande karriär framför dig och exempel på framtida yrken är eventkoordinator, PR-specialist eller säljare. Efter ett år kan du välja att studera vidare för att ta en bachelor's degree på Keiser.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.