Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Näringslära?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Diplomerad & licensierad Kostrådgivare

I takt med att allt fler människor får upp ögonen för hur mycket kosten betyder för vår hälsa ökar efterfrågan på personal med kompetens inom näringslära. Hos oss kan du som vill arbeta med rådgivning och vägledning inom detta spännande område få en bra orientering i grundläggande näringslära varvat med praktiska delmoment i kostrådgivning. Under intensiva kursdagar lär du dig hur maten vi äter fungerar i våra kroppar.

”I kursen fick jag en bred kunskapsbalans och vår engagerade klass hade många och långa diskussioner med de duktiga lärarna!”
Katarina Nilsson

Alla våra lärare har gedigna, dokumenterade universitetsutbildningar med specialinriktning på just de ämnen som de undervisar i. Många har en stark anknytning till forskarvärlden, vilket betyder att de är uppdaterade och kan ge dig de senaste rönen inom sina ämnen. För oss är det viktigt att du utvecklas maximalt under den tid som du går hos oss. Därför tillhandahåller vi en timme lärarledda frågestunder varje kursdag, utöver ordinarie kurstid.

På kursen använder vi bland annat näringsberäkningsprogrammet Dietist Net. Sex månaders förbetald licens av programmet Dietist Net ingår även i kursen (ej obligatoriskt för att arbete med kostrådgivning).

Till vem riktar sig kursen?

  • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård
  • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa.
  • Utbildningen riktar sig också till dig som är dietist, sjukgymnast, terapeut eller annan typ av bakgrund inom hälso- och friskvård och som vill bredda dina kunskaper.
  • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del.

Kursdatum 2018

Våren 2018:

Playitas, Fuerteventura: 15-29 januari 2018                                 
Stockholm: Start 16/3 (samlingar 16-18/3, 13-15/4, 4-6/5)
Malmö: Start 14-18/5 + 28-/5-1/6    

Hösten 2018:

Göteborg: Start 31/8 (samlingar 31//8-2/9 + 28/9-30/9 + 19-21/10)
Stockholm: Start 14/9 (samlingar 14-16/9 + 12-14/10 + 9-11/11)                       

Relaterade artiklar
Ställ en fråga