https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
Svenska Näringsakademin
Svenska Näringsakademin

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Göteborg, Stockholm, Malmö

 • Längd

  2 veckor

 • Lärosäte

  Svenska Näringsakademin

 • Sista ansökningsdatum

  Löpande

 • Startdatum

  Se texten

 • Utbildningstyp

  Yrkesutbildning

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Inget behörighetskrav

 • Examen

  Diplomerad & licensierad kostrådgivare

 • Kategorier:

  Näringslära
  Friskvård & Hälsa

 • Kontakt

  Tel: 08-440 90 80
  Mail: info@svna.seSvenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin

Vi är passionerat intresserade av att skapa rätt förutsättningar för alla människor att kunna leva helt och häslsosamt genom rätt kunskap om kost och hälsa.Läs mer

Diplomerad & licensierad kostrådgivare


I takt med att allt fler människor får upp ögonen för hur mycket kosten betyder för vår hälsa ökar efterfrågan på personal med kompetens inom näringslära. Hos oss kan du som vill arbeta med rådgivning och vägledning inom detta spännande område få en bra orientering i grundläggande näringslära varvat med praktiska delmoment i kostrådgivning.

Under utbildningen till Kostrådgivare lär du dig hur maten vi äter fungerar i våra kroppar och hur du omsätter det i konkreta råd och strategier.

”I kursen fick jag en bred kunskapsbalans och vår engagerade klass hade många och långa diskussioner med de duktiga lärarna!”
Katarina Nilsson, tidigare kursdeltagare

Alla våra lärare har gedigna, dokumenterade utbildningar med specialinriktning på just de ämnen som de undervisar i. Många har en stark anknytning till forskarvärlden, vilket betyder att de är uppdaterade och kan ge dig de senaste rönen inom sina ämnen. För oss är det viktigt att du utvecklas maximalt under den tid som du går hos oss. Därför tillhandahåller vi daglig support de flesta dagar under året. Läs mer om licensen här.

"Otroligt inspirerande, kursen gav mig precis den kunskap som jag kände att jag saknade och bitarna föll på plats. Den gav mig också fler verktyg vilket gjorde mig trygg; jag vågade äntligen starta min kostverksamhet!"
Fia Larsson, tidigare kursdeltagare

Till vem riktar sig kursen?

 • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och/eller vara verksam inom träning och friskvård
 • Passar även dig som inte har några formella förkunskaper, men eftersom kursen hålls på en hög nivå är allmänna kunskaper i näringslära en fördel. Viktigast är förstås ett brinnande intresse för näringslära och hälsofrågor
 • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa
 • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del

Kursdatum

Våren 2020:

Malmö: Start 17/4 (samlingar 17-19/4, 8-10/5, 29-31/5)
Las Playitas, Fuerteventura: 1-15/3 (Köpenhamn), 2-16/3 (Stockholm, Göteborg) 

Räntefri avbetalning

Vi kan i samarbete med Svea Ekonomi erbjuda räntefria avbetalningsupplägg som löper över 6, 12 eller 18 månader. Upplägget går till så att vi betalar räntan för din utbildning. Det som tillkommer för dig är en aviavgift på 29:- och en uppläggningsavgift på några hundralappar. Hur stor uppläggningsavgiften blir beror på löptid på lånet. Vi kan också i vissa fall ordna avbetalningsupplägg direkt mellan oss. Du kan läsa mer om avbetalning här.