https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
International Personal Training Academy- IPTA

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +34 602 373 150
    Mail: info@ipta.seInternational Personal Training Academy (IPTA)

International Personal Training Academy (IPTA)

Nu kan du utbilda dig till Personlig Tränare eller Kostrådgivare i Marbella, Spanien. Studera i en internationell miljö, njut av sol och stränder och upplev en sprudlande turiststad med ett livligt nö... Läs mer

Diplomerad & licensierad kostrådgivare

Vill du utbilda dig till Kostrådgivare utomlands? Läs till Kostrådgivare i soliga Marbella med International Personal Training Academy (IPTA).


International Personal Training Academy utgår från Marbella, Spanien och är ledande och internationellt erkända inom utbildningsområdet träning och hälsa. Alla lärare på utbildningen är högutbildade inom träning och hälsa med spetskompetens inom sitt område.

Om utbildningen

Träning och hälsa är en trend allt fler har blivit medvetna om. Träningens betydelse för hur vi mår går hand i hand med hälsosamma matvanor. Yrket som Kostrådgivare växer sig större i takt med att allt fler vänder sig från trender i media och direkt till experterna. Behovet av utbildade Kostrådgivare har därmed aldrig varit större.

Utbildning till Kostrådgivare hos IPTA sker på plats i Marbella, Spanien och på distans. Utbildningen i Marbella är fördelat på fem intensiva dagar följt av sex veckors utbildning på distans där du lär dig bland annat om människans fysiologi, kostrelaterade sjukdomar och hur du konsulterar kunder.

NYHET! CSN-berättigad utbildning

Utbildningen till Kostrådgivare hos IPTA är den enda i sitt slag som ger rätt till CSN-stöd. Stödet täcker utbildningsavgiften, resan, boendet och försäkringar. Utbildningen till Kostrådgivare tar plats i soliga Marbella, ett givet val för träningsintresserade och hem för internationella träningsläger.

Licensierad och diplomerad kostrådgivare

Efter utbildningen till kostrådgivare har du möjlighet att bli IPTA Diplomerad och Licensierad Kostrådgivare. Genom att klara en teoretisk examination erhåller du licens som ingår i utbildningspriset och är redo att starta din nya karriär som Kostrådgivare.

Efter utbildningen

Efter din utbildning hos IPTA kan du med ditt diplom och licens starta din karriär som kostrådgivare. Som kostrådgivare coachar du kunder till ett sundare levnadsvanor, bättre hälsa och ökad livskvalitet.