https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1589789443/us/humanistcentrum_utkast_6.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seDigital Marketing på Southern Cross University, Gold Coast

På Southern Cross University på Gold Coast finns en utbildning i marknadsföring för dig som är nyfiken på ny teknik och digitala kanaler. Studera på en skola med campus nära havet och lev ett skönt studentliv samtidigt som du dyker in i marknadsföringens spännande värld.

Digital Marketing är ett program som ger dig kunskap om strategisk marknadsplanering och analys i en dynamisk industri. Under utbildningen får du kunskap om vikten av teknik och digital media vid planering och presentation av marknadsstrategier och kommunikationsplaner. Du fördjupar även din förståelse för hur sociala medier och nya digitala tekniker påverkar kommunikationsbranschen.

Framtidsmöjligheter

Efter ett års studier på Southern Cross University får du en fördjupad förståelse för ditt valda ämnesområde och har en bra grund att stå på om du vill studera vidare och kanske specialisera dig inom någon särskild gren. Din framtida karriär beror mycket på dina intressen och vad du väljer att fokusera dina studier på. Du skulle till exempel kunna jobba med webbutveckling, webbdesign eller sociala medier.

Du som vill ta en hel examen inom området kan ta en bachelor's degree inom business med huvudområde Digital Marketing.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.