https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Svenska Näringsakademin
Svenska Näringsakademin

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 08-440 90 80
  Mail: info@svna.seSvenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin

Vi är passionerat intresserade av att skapa rätt förutsättningar för alla människor att kunna leva helt och häslsosamt genom rätt kunskap om kost och hälsa.Läs mer

ICC-certifierad Coach


Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre.

Genom denna utbildning, som är vår grundutbildning i coaching, får du grundläggande kunskaper, praktiska färdigheter i coachingens principer och tillämpningar på alla de områden där coaching används i dag.

Under coachutbildningen kommer vi även att presentera framtidens coaching där de etablerade coachingprinciperna kompletteras med det bästa från NLP, mental träning, kognitiv och emotionell Träning. Utbildningen bygger på ”action learning” och ”learning by doing” och består av en kombination av teoretiska genomgångar, demonstrationer, övningar och träning. Utbildningen täcker grunderna i såväl verksamhetscoaching som life coaching.

Till vem riktar sig utbildningen?

 • Till dig som vill arbeta som vill arbeta med coaching inom alla områden.
 • Till dig som vill bli Hälsocoach (Hälsoinspiratör, kostrådgivare och ICC-coach).
 • Till dig som vill utveckla dig och komma vidare i din personliga utveckling.
 • Till dig som vill fördjupa dina färdigheter inom coaching för att ni bättre resultat som kostrådgivare, tränare eller annan terapeut.

”Att utbilda mig till Hälsocoach och coach har varit en härlig tid. Utbildningen är seriös med forskning och fakta i grunden. Nu är jag igång med eget företag, 'Matstark', där jag framför allt vill inrikta mig på kost för en hållbar hälsa"
Susanne Zakrisson, Hälsocoach och Coach

Dina tränare – Lars-Eric och Elene Uneståhl

Kursen leds av något så unikt som två certifierade ICC-tränare (det finns idag bara 24 certifierade ICC-tränare i världen, varav tre i Sverige).

Lars-Eric och Elene Uneståhl, har båda lång och gedigen erfarenhet och hög kompetens i att arbeta med människors personliga utveckling samt med verksamhets- och teamutveckling. Lars-Eric är bl.a. Fil. Dr, Professor i tillämpad psykologi och mental träning samt rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan. Elene är bl.a. utbildad beteendevetare, kognitiv- och hypnoterapeut, Lic. Mental Tränare och NLP-tränare. Certifieringsorganisation är ICC.

Kursdatum 2020

 • Mallorca 13-21/4
 • Örebro 4-8/5 + 8-11/6
 • Göteborg 24-28/8 + 21-24/9
 • Örebro 12-16/10 + 10-13/11
 • Costa Rica 21-29/11

Räntefri avbetalning

Vi kan i samarbete med Svea Ekonomi erbjuda räntefria avbetalningsupplägg som löper över 6, 12 eller 18 månader. Upplägget går till så att vi betalar räntan för din utbildning. Det som tillkommer för dig är en aviavgift på 29:- och en uppläggningsavgift på några hundralappar. Hur stor uppläggningsavgiften blir beror på löptid på lånet. Vi kan också i vissa fall ordna avbetalningsupplägg direkt mellan oss. Du kan läsa mer om avbetalning här.