https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1613482465/us/fu9jvhvwkcvei1gdtdo1.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Capilano University i Kanada

Upplev både vildmark och storstadsliv i Vancouver!

Vill du studera i Kanada med närhet till äventyr, strand och uteliv? På Capilano University i Vancouver, Kanada kan du välja att läsa en eller två Study Abroad-terminer med valfria kurser, eller en hel utbildning på 2-4 år. Som student på Capilano University lever och studerar du i närheten av både vildmarken, de kustnära bergskedjorna och orörda stränderna vid Stilla Havet samtidigt som du har nära till storstadsliv i Kanadas svar på Manhattan - downtown Vancouver.

Små klasser och praktiska inslag

Capilano University är speciellt i jämförelse med andra universitet eftersom de små klasserna tillåter lärarna att på ett personligt plan kunna guida dig som student och öppna upp lektionerna för diskussioner och debatt. Många praktiska inslag förekommer på utbildningarna i form av exempelvis grupparbeten, fallstudier, fältarbeten och projektarbeten åt verkliga klienter, för att du ska kunna applicera det du lär dig i klassrummet på verkliga livet. Capilano University erbjuder kurser och program inom flera olika områden under sina fem olika institutioner Arts & Science, Business & Professional Studies, Fine & Applied Arts, Education, Health & Human Development och Global & Community Studies.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN

Studieutbud

Arts & Science har något för dig som är intresserad av vetenskap. Du utvecklar ditt kritiska tänkande och får möjlighet att stimulera din nyfikenhet inom naturvetenskapliga, humanistiska eller sociologiska ämnen, så som språk, konsthistoria, filosofi, antropologi, kriminologi, geografi, psykologi, astronomi, IT eller fysik.
Business & Professional Studies erbjuder program och kurser för dig som vill studera exempelvis affärsredovisning, marknadsföring, management och affärsjuridik. Vid institutionen finns mångårigt yrkeserfarna lärare som bidrar till undervisningen genom egna lärdomar och erfarenheter.

Fine & Applied Arts är utbildningsområdet för dig som vill jobba med kreativ problemlösning, kritiskt tänkande och samarbete på hög nivå och samtidigt få chans att utveckla din estetiska ådra. Ämnesområdena inom institutionen är exempelvis film, animering, jazz, teater och visuell konst.

Education, Health & Human Development är till för dig som vill påverka människors liv till det bättre. Du kanske vill arbeta med att få barn att utvecklas i skola eller förskola eller lockas av att använda musiken för att påverka människors välmående?

Global & Community Studies är en institution som har utvecklats som svar på den stora efterfrågan av välutbildad arbetskraft inom turismindustrin. Efter en examen inom Tourism Management från Capilano University är du redo att anta ledande positioner inom turismindustrin och besitter kunskaper inom såväl ledarskap och strategi som ämnesspecifika kunskaper som till exempel marknadsundersökningar, produktutveckling, marknadsföring och risk management.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här