Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Utlandsstudier / Study abroad?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

California State University San Marcos, USA

California State University San Marcos ligger i hjärtat av södra Kalifornien, som är en helt underbar plats att leva på under studietiden i USA. CSU San Marcos erbjuder ett brett utbud av kurser i en fantastisk miljö.

Varför studera på California State University San Marcos?

På California State University San Marcos kommer du få det bästa av två världar! Campusområdet ligger i ett lugnt område men endast 35 minuters bilresa från stojet och stimmet av downtown San Diego. En 20 minuters bilresa tar dig till några av Kaliforniens vackraste stränder och en underbar kust där du kan surfa, simma och segla.

Universitet strävar efter att förbereda eleverna för att ta ledande positioner inom de områden de kommer att bli yrkesverksamma. Universitetet arbetar även med att ge alla studenter en internationell prägel på sin utbildning. 

California State University San Marcos (CSUSM) har erkänts av StateUniversity.com som det säkraste universistetet i Kalifornien flera år i rad. Universitetets campus har en personlig och trygg atmosfär och studenterna får dra nytta av den senaste forskningsutrustningen i fina lokaler. Universitetet erbjuder högkvalitativa program och fantastiska utbildningsmöjligheter med engagerad personal och en nära koppling till näringslivet.

Vad kan du studera på California State University San Marcos?

CSU San Marcos erbjuder program och kurser inom business administration, anthropology, political science, communication, film studies, visual and performing arts, global studies, economics, psychology, literature and writing studies, kinesiology, biotechnology, biological sciences, computer systems and information technology - och många fler.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga