Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Bygg, anläggning & fastighet?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Byggproduktionsledare Nyproduktion

Den största bristen i byggsektorn gäller byggproduktionsledare. Efterfrågan inom nyproduktion är mycket stor, accelererande och väntas bestå en längre tid. Byggandet i storstadsregionerna till följd av ökad folkmängd, politiska beslut och inte minst den kraftiga satsningen som de flesta stora entreprenörer gör på exklusiva bostadsrätter i storstadsmiljön. 

Utbildningen och karriärvägar

Efter examen från den här utbildningen kan du gå rakt in i anställning som arbetsledare eller byggproduktionsledare inom nyproduktion. Utbildningen bygger på tekniska terminer, ritningsläsning, och bland annat att utfära beräkningar.

Utbildningen är självklart hopsatt tillsammans med företag som vill anställa dig efter examen. Sammantaget är det en riktigt spetsig utbildning som ger dig ett bra avstamp inför framtiden.

Innehåll och kurser

Som byggproduktionsledare behöver du specialkunskaper inom flera områden. Därför läser du flera olika ämnen, bland annat byggproduktion och ekonomi, hållbarhet och energieffektivsiering, ledarskap och installationssamordning. En stor del av utbildningen är LIA, där du är ute på något av de många branschföretagen och praktiserar.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga