https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
STS Student Travel Schools
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seBusiness på TAFE Queensland, East Coast

Studera Business på TAFE Queensland East Coast och kom hem med ett diplom redan efter en termins studier. Här utvecklar du din ledarroll samtidigt som du studerar i en underbar miljö.

Business är ett brett ämnesområde som ingår i många utbildningar. Det är därför en bra grundutbildning för dig som är osäker på vad du vill jobba med i framtiden. TAFE Queensland East Coast har ett campus i Maroochydore där utbildningarna fokuserar på just businessinriktade kurser och program.

Här kan du läsa en businessutbildning som ger dig ett diplom redan efter en termin. Du undervisas och vägleds av engagerade lärare som alla har personlig erfarenhet från eget företagande. Under terminen lär du dig mer om bland annat marknadsföring, ledarskap, ekonomi, administration och projektledning.

Framtidsmöjligheter

Det du lär dig under denna utbildning kan vara användbart vad du än vill jobba med i framtiden. Under sex månader får du kunskap som är nödvändig och efterfrågad och efter dina studier får du ett Diploma of Business. Det du tar med dig från dina studier kan vara användbart inom många olika branscher. Vad du kommer att jobba med beror därför mycket på dina egna intressen och vad du väljer att gå vidare med i dina studier.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.