https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Business and Hotel Management School i Schweiz

Schweiz är ett känt och traditionellt studieland inom turism- och serviceutbildningar. Många av dagens ledare inom turism och serviceindustrin har studerat i Schweiz vilket gör att nyexaminerade studenter har möjligheter till ett stort internationellt nätverk och olika arbetsgivare.

Business & Hotel Management School (BHMS) är en av Schweiz ledande skolor inom Business, Hospitality, Hotel och Culinary (Kock). Deras Bachelor (BA) utbildningar är ackrediterade av Robert Gordon University Aberdeen som 2016 rankades som en av de 5 bästa skolorna i Storbritannien inom Hospitality & Hotel. Denna och de andra ackrediteringarna från andra universitet i USA ger skolan en stark internationell prägel med studenter från hela världen. Skolans erbjuder även förmånligt studentboende och mat.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN

FLEXIBEL LÄNGD PÅ PROGRAMMEN FRÅN 1 TILL 3 ÅR

Programmen som ges vid BHMS Business & Hotel Management School är från ett läsår (Diplom) upp till 3-åriga Bachelor(BA)-program eller ytterligare 2 år som Master och MBA. De har också ett flexibelt modulsystem vilket gör att start kan ske upp till 8 gånger per år. Programutbudet möjliggör för dig att antingen boka ett längre program från början eller att börja med ett 1-årigt Diploma-program för att sedan kunna byggas på upp till en BA eller MBA, vilket är en unik möjlighet om du är osäker på hur länge du vill läsa. Samtliga program kombinerar campusbaserad undervisning med mycket praktiska erfarenheter genom praktikperioderna.

BETALD PRAKTIK PÅ ALLA PROGRAM

Varje läsår har studenterna 6 månader studier på campus följt av 4 - 6 månaders praktik. Praktiken arrangeras av BHMS och är riktiga arbeten som är kopplade till din utbildning. Du som student behöver alltså inte själv lägga din studietid på att hitta en praktikplats. Under praktiken får studenterna dels bra arbetsreferenser inför framtiden och även en lön på ca 2 400 USD i bruttolön per månad. Det innebär att du in princip kan finansiera nästan hälften av din kursavgift och ditt boende varje år!

EduPlanet erbjuder även ett unikt stipendium (scholarship) till alla svenska studenter, vilket är ännu en hjälp vid sidan av studiemedlet från CSN. Med andra ord en mycket konkurrenskraftig skola både när det gäller utbildningarnas kvalitet och kurs- och boendekostnaderna.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här