https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

BIMM Berlin

British & Irish Modern Music Institute (BIMM) Berlin – För dig som vill göra karriär i musikindustrin

EduPLanet är BIMMs representant i Sverige. BIMM är ett prestigefyllt musikcollege som riktar sig till dig som vill göra karriär inom musikindustrin. Bland tidigare studenter hittar du Kate Walsh, George Ezra, Tom Odell, The Kooks m.m. De som undervisar på skolan är själva aktiva inom musikindustrin och har ett kontaktnät som inkluderar branschens största aktörer.

Kursutbud på BIMM Berlin

På BIMM utformas ett program som ska passa dig och lägga grunden för dina karriärsmål. Skolan i Berlin har fyra utbildningar som ger dig en examen på bachelornivå. Du kan läsa Songwriting där du får utveckla ditt låtskrivande, Music Business där du får lära dig hur musikindustrin fungerar och göra praktik på företag i branschen, Music Production där du får en bred utbildning inom produktion för studio arbete med artister men även för film/tv och live föreställningar, eller Professional Musicianship (gitarr, bas, trummor & sång) där du får utveckla dig själv som artist.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN

Berlin – Livlig kulturstad med unik historia

Berlin är känt för att ha ett av Europas mest moderna kulturutbud. Den livliga huvudstaden har något för alla – fantastiska shoppingmöjligheter, en unik historia och en mängd olika evenemang. Människor från över 180 olika nationaliteter kallar staden för sitt hem och varje år kommer massvis med studenter från hela världen dit för att studera bland annat film och musik.

Utbildningar

SONGWRITING BA (HONS)

3-årig utbildning där du får lära dig skrivteknik och får en chans att utveckla ditt personliga uttryck. Du får också lära dig mycket om musikindustrin så du har en god grund att stå på när du tar examen. Du kommer få jobba med egna projekt, både individuellt och i grupp.

MUSIC BUSINESS BA (HONS)

Lär dig hur musikindustrin fungerar och hur den hela tiden utvecklas för att leva upp till artisters och kunders förväntningar. Under utbildningen finns möjligheter att göra praktik på företag som är verksamma inom branschen.

MUSIC PRODUCTION BA (HONS)

Vill du ha en karriär som musikproducent så är det här ett bra program. BIMM strävar efter att studenterna på music production programmet ska kunna jobba med musikinspelning och producering inom både musikbranschen men även film, tv, spel och animationsprojekt.
 
PROFESSIONAL MUSICIANSHIP BA (HONS)

Så väl som att utveckla din tekniska sida studerar du på detta program kurser som utvecklar din artistiska sida, kunskap om musik branschen, publishing, entreprenörskap och studio inspelning. Utbildningen finns inom dessa områden: Gitarr, Bas, Trummor och Sång.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här