https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Billy Blue College

Utbildningar med EduPlanet på Billy Blue College

Billy Blue College of Design är skolan för dig som vill jobba med design, media och grafisk form och söker en högklassig utbildning. Skolan har varit verksam sedan 1986 och utbildar årligen ett stort antal elever inom kreativa ämne som har den gemensamma nämnaren att de vill jobba med färg och formgivning.

Billy Blue College anser sig vara som en partner till designindustrin och skolan jobbar mycket nära branschen, vilket leder till att de anpassar sina kurser efter vad de märker behövs i arbetslivet. Dessutom låter skolan även yrkesverksamma designers hålla i workshops och föreläsningar för att studenterna verkligen så få en utbildning som är väl förberedande för arbetslivet. Några av de programvaror som studenterna får lära sig är Photoshop InDesign, Illustrator, Flash, Maya och Dreamweaver.

De studenter som väljer att läsa på Billy Blue College är väldigt designintresserade och engagerade och detta leder till en väldigt härlig och kreativ stämning på skolan. Efter varje termin anordnar skolan en "Graduate Exhibition" där sistaårsstudenterna får chans att ställa ut olika projektarbeten. Vid dessa tillfällen bjuder skolan in olika partners och designers och studenterna får verkligen chansen att visa upp vad de lärt sig och även möjlighet att träffa potentiella framtida arbetsgivare. Skolan mäter årligen hur många studenter som får jobb efter utbildningar på Billy Blue College och det har visat sig att hela 85 % får jobb efter examen!

När du bokar dina studier på Billy Blue College genom EduPlanet får du kostnadsfritt hjälp med ansökan, information, visum och CSN-handlingar.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN

Kurser

Billy Blue College of Design erbjuder ett antal olika studiemöjligheter. Antingen kan du läsa ett kortare certificate eller 1 årigt diploma of Applied Design, läsa en Study Abroad termin eller en hel treårig Bachelors Degree på skolan. Det finns alltså möjlighet att lägga upp sin utbildning efter egna önskemål. Vilket alternativ du än väljer kan du vara säker på att få en högkvalitativ utbildning i samarbete med engagerade och inspirerande lärare.

Dessa är de utbildningar du kan läsa på Billy Blue College of Design:

  • Digital Media Design
  • Communication/Graphic Design
  • Branded envorimental Design
  • Commercial interior design
  • Brand Fashion Design

Fritid

I Sydney finns ett oändligt utbud av aktiviteter. Ett måste är att gå på en konsert i operahuset. Missa heller inte att ta båten över till Toranga Zoo där du finner Australiens typiska koalor och kängerur. Oxford Street erbjuder både billig och exklusiv shopping, här finner du också en mängd pubar och klubbar du kan besöka frampå småtimmarna.

Är du sugen på sol och bad bör du bege dig till Bondi eller Manly Beach. Hit tar du dig enkelt med buss från centrum. Sydney har ett välutvecklat transportsystem med både tåg och bussar.
Byggd kring en av världens vackraste hamnar, med ett sprudlande nattliv och ett klimat som inte lämnar många besvikna, är Sydney med sina 4 miljoner invånare den perfekta staden för språkresor.

Här kan du strosa omkring i romantiska Darling Harbour längs fullsatta restauanger där salsa ljuder ur högtalarna och se hur solnedgången gömmer sig bakom horisonten.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här