https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Kilroy
Kilroy

Fakta

Kontakt

 • Ort

  USA, New York

 • Längd

  Varierande (kandidat- och masternivå)

 • Lärosäte

  Kilroy

 • Sista ansökningsdatum

  Mer info inom kort

 • Startdatum

  Januari/maj/september

 • Utbildningstyp

  Utlandsstudier
  Universitet & Högskola

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  Kandidatexamen och masterexamen

 • Kategorier:

  Utlandsstudier / Study abroad

 • Kontakt

  Tel: 0771 - 545 769 



Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

Berkeley College, USA

För dig som är intresserad av att studera Business (Management, Marketing, Accounting, International Business m.m.), Fashion Marketing and Management eller Interior Design erbjuder Berkeley College studieupplevelser utöver det vanliga. Här kan du studera mitt på Manhattan i New York City eller på landet i New Jersey. Det är du som väljer! Studera på Berkeley College med KILROY education!

Varför studera på Berkeley College?

Berkeley College etablerades år 1931 och har fokus på arbetsmarknaden. Alla utbildningar på Berkeley innehåller en praktikperiod vilket gör att studenterna får både arbetslivserfarenhet och inte minst värdefulla kontakter redan innan de går ut. Skolan kan skryta med 95 % s.k. "employment rate", alltså hur många studenter som får ett arbete kopplat till sina studier efter examen. Totalt studerar över 7000 studenter vid Berkeley College.

Vad kan du studera på Berkeley College?

Berkeley College har tvååriga och fyraåriga utbildningar på Undergraduatenivå inom Business, Fashion Marketing and Management och Interior Design. Har du gått en diplomutbildning i Sverige har du möjlighet att tillgodoräkna dig tidigare studier och på så vis förkorta din väg till en Associate eller Bachelor's degree.

Om du önskar läsa en termin eller ett år av din svenska utbildning, eller bara vill pröva på utlandsstudier, kan du läsa ett s.k. Study Abroad-program.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.