https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1589789443/us/humanistcentrum_utkast_6.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
Astar

Fakta

Kontakt

  • Ort

    Solna, Umeå, Jönköping, Nässjö

  • Längd

    Cirka 40-50 veckor

  • Lärosäte

    Astar

  • Sista ansökningsdatum

    Se respektives ort på Astars hemsida

  • Startdatum

    Se respektives ort på Astars hemsida

  • Utbildningstyp

    Komvux/Vuxenutbildning

  • Områdesbehörighet/behörighet

    Se utbildarens hemsida

  • Examen

    Betyg och diplom

  • Kategorier:

    Hotell & Restaurang

  • Kontakt

    Tel: 010-43 44 000
    Mail: info@astar.se



Astar

Astar

Vi på Astar vet att du har en yrkestalang inom dig. På våra utbildningar är målet att utveckla den och göra dig till en stjärna inom ditt yrke. Astar ger dig med andra ord stora möjligheter till jobb.... Läs mer

Bageri & konditori

Bageri- och konditoribranschen bara växer och växer, vilket innebär att efterfrågan på kreativ och kunnig personal ökar.

Det här är en utbildning för dig som är praktisk ut i fingertopparna och vill lära dig yrket på plats – på ett bageri eller konditori – och som gillar att skapa kreativa och goda bakverk.
Under utbildningen får du lära dig att hantera maskiner, råvaror och olika tekniker inom bageri- och konditorikonsten.

Det arbetsplatsförlagda lärandet ger dig ett försprång in i branschen och möjlighet att knyta kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

”Mina handledare är mycket pedagogiska och tillåter mig att göra fel samtidigt som de förklarar varför, och det gör att jag lär mig snabbt. Jag rekommenderar varmt utbildningen till alla med ett bakintresse. Allt är roligt på praktiken! Varje morgon vaknar jag och ser fram emot att gå dit."
Asha Toppo, 29 år, Bageri och konditori

Hur går utbildningen till?

För att du ska få ut det mesta av utbildningen och lära dig snabbt får du praktisera de teorier som du läser direkt i vår verkstad. Du gör även praktik på en arbetsplats – upp till cirka 50% av tiden – och får då knyta kontakter som kan leda till jobb.