https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Ashton College i KanadaAshton College ligger centralt beläget vid hamnen i hjärtat av Vancouver. Ashton College är en skola med vidareutbildning för både kanadensiska och internationella studenter. Skolan erbjuder utbildningar bland annat inom områden som internationell handel, redovisning och bokföring, affärsengelska, försäljning och marknadsföring och finansiella tjänster och företag.

På Ashton College läggs stor fokus på att ha högkvalitativ undervisning klasserna är oftast relativt små. Skolan har duktiga kvalificerade lärare med lång erfarenhet och stor kunskap i de områden de undervisar inom. En godkänd examen på Ashton College ger dig stora möjligheter till jobb inom den bransch du studerat, då kurserna är yrkesförberedande.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN.

Vancouver

Vancouver är kuststaden i sydvästra Kanada som förutom affärscentrum och ett avancerat nattliv erbjuder ett omfattande friluftsliv i ett varierande landskap. Här finns en fantastisk natur med gröna regnskogar, klippiga berg och vidsträckta stränder.

Kurser

Studera internationell handel eller marknadsföring.

Ashton College är en skola av typen college där du kan studera alla möjliga ekonomiska ämnen, de har mycket att välja på. Diplomkurserna är av varierande längd; allt från 20 veckor upp 13 månader, och ger dig en diplomutbildning. Exempel på ämnen du kan studera är:

  • Human Resource Management
  • Marknadsföring
  • Ekonomi/ Business
  • Internationell handel

Fritid

Vancouver har det mesta som man kan förväntar sig hitta i en storstad. Gillar du skidåkning så missa inte ett besök till Whistler Mountain eller Grouse Mountain. Vancouver bjuder även på aktiviteter så som ridning i Manning Park, vandring, white water rafting, mängder av sportevenemang inom hockey och football eller kanske bara en lat dag på någon av stadens många stränder. Vissa tider på året finns även möjlighet att se val vid Victoria eller Torfino. Vancouver är med andra ord en stad för dig som gillar aktiviteter men har även ett stort utbud inom kultur, teater och museum.

”Ashton College är en jättemysig skola som jag skulle rekommendera till vem som helst. Det är en väldig mix på nationaliteterna bland eleverna vilket gör det väldigt spännande att kunna se alla ämnen från många kulturers perspektiv. Jag har fått många vänner från Brasilien, Kina, Japan, Korea, Indien och Ryssland m.fl. ett flertal som jag säkert kommer hålla kontakten med efteråt.”
Erica 26 år, Diploma in Business

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här