Kampanjer

Adobe® InDesign® CS5.5

Skapa professionella layouter för tryck och digitalpublicering.

Med Adobe® InDesign® CS5.5 kan du designa och preflighta engagerande layouter för tryck eller digital distribution med inbyggda kreativa verktyg och exakt kontroll över typografin. Integrera interaktivitet, video och audio för uppspelning på pekplattor, smarttelefoner och persondatorer.

Till Erbjudandet

Adobe® Illustrator® CS5

Slå in på nya vägar med det oumbärliga verktyget för vektorgrafik.

Med Adobe® Illustrator® CS5 skapar du distinkt vektorgrafik för projekt av alla slag. Använd exakta och kraftfulla ritverktyg, uttrycksfulla naturtrogna penslar och massor av tidsbesparande funktioner.

Till Erbjudandet

Adobe® Photoshop® CS5 Extended

Nya dimensioner inom digital bildbehandling.

Adobe® Photoshop® CS5 omdefinierar den digitala bildbehandlingen med banbrytande verktyg för foton, markeringar med mera. Och nu kan du använda det med kreativitets- och produktivitetshöjande mobilappar i takt med att de blir tillgängliga.

Till Erbjudandet

Adobe® Dreamweaver® CS5.5

Utforma, utveckla och underhåll standardbaserade webbplatser och applikationer.

Adobe® Dreamweaver® CS5.5 är en komplett verktygslåda för att designa och publicera övertygande webbplatser och webbapplikationer, dels i en robust kodningsmiljö och dels i ett kraftfullt standardbaserat WYSIWYG-gränssnitt.

Till Erbjudandet

Adobe® Acrobat® X Pro

Upptäck ett smartare sätt att arbeta.

Med Adobe® Acrobat® X Pro skapar du professionella PDF-dokument. Skapa och redigera information på ett säkrare sätt och få feedback effektivare.

Till Erbjudandet

Adobe® Creative Suite® 5.5 Design Premium

Välbekanta verktyg, nya möjligheter, utan att skriva kod.

Adobe® Creative Suite® 5.5 Design Premium är den ultimata verktygslådan för framtagning av högklassigt tryckmaterial, engagerande digitala tidskrifter, snygga e-böcker, dynamiska PDF-filer, webbplatser i världsklass och interaktivt SWF-material som visas enhetligt på alla typer av skärmar oavsett storlek.

Till Erbjudandet


Upp till 80% rabatt på Adobes programvara!

Studentrabatt AdobeStuderande och lärare kan få rabatt på Adobe Creative Cloud. Välj mellan dessa två planer efter behov:

  • Fullständigt Creative Cloud-medlemskap för studerande och lärare ger er den senaste versionen av Adobes alla kreativa verktyg – inklusive Photoshop CC och Illustrator CC – plus smidiga sätt att dela och samarbeta.
  • Photography-medlemsplanen inkluderar Photoshop CC och Lightroom för alla era foto- och bildredigeringsprojekt.

Båda planeran förutsätter ettårig bindningstid, men man kan välja mellan att betala per månad eller förskottsbetala hela året med båda alternativen.


Ställ en fråga