Kampanjer

Studentpriser hos Bookify.se

Trött på att betala dyra pengar för din kurslitteratur? På bookify.se kan du som student prisjämföra din kurslitteratur helt kostnadsfritt. bookify.se hjälper alltså dig hitta kurslitteraturen till det lägsta priset bland de olika aktörerna!

Till ErbjudandetStudentpriser hos Bookify.se

Studentpriser hos Bookify.se

Trött på att betala dyra pengar för din kurslitteratur?

På bookify.se kan du som student prisjämföra din kurslitteratur helt kostnadsfritt. bookify.se hjälper alltså dig hitta kurslitteraturen till det lägsta priset bland de olika aktörerna!

Bookify.se är Sveriges största och bästa tjänst för informations- och prisjämförelsetjänster gällande kurslitteratur. bookify.se är helt oberoende och agerar utifrån filosofin att hjälpa Sveriges studenter med att aktivt dryga ut sin studentbudget.

Detta uppnår bookify.se genom att erbjuda studenter en gratis prisjämförelsetjänst för att på ett smidigt och effektivt sätt lista utbud och priser på just din kurslitteratur.

Bookify.se erbjuder Sveriges studenter ett omfattande utbud av kurslitteratur inom alla områden. Bookify.se samarbetar både med de mindre och största aktörerna på marknaden för att kunna lista de billigaste priserna på din kurslitteratur!

TILL BOOKIFY.SE


Ställ en fråga