Utbildare

Helsingborgs Sportgymnasium

Telefon

042-294254

E-post

info@hbgsportgymnasium.com

Hemsida

Helsingborgs Sportgymnasium

Adress

Landskronavägen 22 25232, HELSINGBORG

Karta

Helsingborgs sportgymnasium

Vi har utbildningen för dig som vill varva dina studier med spännande träning. Vår idé är att kombinera utbildning av högsta kvalitet med regelbunden och varierad träning med fokus på kampsporter. På skolan tränar ambitiösa nybörjare tillsammans med etablerade kampsportare och andra idrottsutövare tre till fyra pass i veckan.

Hos oss kan du läsa Samhällsvetenskap (SA) med inriktning beteendevetenskap eller Träning och hälsa (BF) med yrkesutgång mot personlig tränare och hälsocoach.

Vi erbjuder intressanta kurser i bland annat ledarskap, kommunikation och psykologi, och vår ambition är att på bästa sätt förbereda dig för vidare studier och arbete.

Din personliga utveckling står i fokus och du för möjlighet att utvecklas socialt, fysiskt, mentalt och kunskapsmässigt. Hos oss får du möta utmaningar och delta i spännande aktiviter, föreläsningar och projekt. Eftersom skolan är relativt liten upplevs den som trivsam och trygg. Du får synas och har stor möjlighet att påverka.

Du som bor utanför Helsingborg kan söka till vår utbildning och söka ekonomiskt stöd från CSN och din hemkommun till bostad och resor.

Utbildningar hos Helsingborgs Sportgymnasium

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor