Utbildare

Fridhemsgymnasiet HA

Telefon

090-161000

Besöksadress

Fridhemsvägen 2 90337 UMEÅ

E-post

ostragymn@umea.se

Karta

Fridhemsgymnasiet

På Fridhemsgymnasiet finns många utbildningar med fördelarna som den mindre skolan har: här känner vi varandra, det är aldrig långt till bibblan, klassrummet eller fiket. Vår tanke är att du ska slippa plottriga scheman och hos oss möter du engagerad personal och får vara i en spännande skola där eleverna trivs och känner sig trygga.

På Fridhemsgymnasiet har lärarna din spännande framtid i fokus. Hos oss finns förstelärare som arbetar med kreativa projekt på alla program på skolan, men mest med våra högskoleförberedande program. För dig som är idrottsintresserad erbjuder vi innebandy, fotboll och hockey som tillval på Samhällsvetenskapliga och Naturvetenskapliga programmet samt Vård- och omsorgsprogrammet. Och om du är intresserad av bild och musik har vi superfina möjligheter även för det.

Lång erfarenhet av yrkesutbildningar

Är du nyfiken på att utbilda dig till ett yrke under gymnasietiden? Hos oss kan du exempelvis bli kock, bagare, butikssäljare eller undersköterska. Vi har lång erfarenhet av att bedriva yrkesutbildningar i nära samarbete med nyfikna elever och lokala företag, kommun och landsting. På alla våra yrkesutbildningar har du möjlighet att få högskolebehörighet. Kom gärna på PRASO och prova på vad det innebär.

Våra ledord är utveckling och omtanke

Vi jobbar ständigt med att förbereda våra elever för deras framtida yrkesliv. Våra ledord är utveckling och omtanke och vi vet att du kommer trivas hos oss om du skulle välja att gå här. Men vi vet också att du står inför ett viktigt val och därför vill vi att du ska veta att vi arbetar varje dag för att din tid hos oss ska bli ett positivt minne.

Utbildningar hos Fridhemsgymnasiet HA

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor