Utbildare

SHMS – Swiss Hotel Management School

Telefon

08-533 324 18

E-post

info@swisseducation.se

Hemsida

SHMS – Swiss Hotel Management School

Adress

Caux Palace, CH-1824, Caux

Karta

Varför borde jag studera på SHMS?

På SHMS får eleverna lära sig schweiziska hotellägares traditioner i en autentisk miljö. Studenter på SHMS kan välja från ett stort utbud av program inom Hotell Management, Events, Resort och SPA management samt Food & Beverage management. Detta ger våra studenter möjligheten att skaffa sig den spetskompetens som efterfrågas av så många internationella hotellkedjor.

SHMS – Utbildningarna hos Swiss Hotel Management School varvar teori och praktik, vilket är en av alla anledningar som gör att just våra studenter är extra eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Inspirerande miljö

Till SHMS, schweiz mest traditionella hotellskola, kommer elever från mer än 80 nationaliteter varje år. Detta ger en unik studiemiljö där internationella erfarenheter och utbytet mellan olika kulturer sätts i fokus. Det historiska Caux Palace campus har utsikt över den schweiziska Rivieran medan Leysin campus är i två före detta hotell i de fantastiska schweiziska Alperna.

Utmärkta operativa faciliteter

SHMS, en av världens vackraste hotellskolor och en av Schweiz mest kända och välrenommerade hotellskolor. Här studerar eleverna i en miljö som andas hotell management och lyx.

En restaurang öppen för allmänheten, ett spa med en allmän sektion, en kulinarisk konststudio och ett evenemang-galleri. Allt utformat för att simulera verkliga situationer och se till att studenterna har en hög anställningsbarhet.

SEG Swiss Education Group

SHMS – Swiss Hotel Management School är en av fem prestigefyllda skolor som erbjuder sina utbildningar i samarbete med SEG Swiss Education Group.

I en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är SEG fokuserade på att erbjuda alla sina elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor