Utbildare

Nordiskt näringscenter

Telefon

08-559 24 170

E-post

info@naringscenter.se

Hemsida

Nordiskt näringscenter

Adress

Lagaplan 1 128 45, Bagarmossen

Karta

Nordiskt Näringscenter

Nordiskt Näringscenter har under Leif-Tage Larssons ledning bedrivit kurser om hälsa i över 40 år, han har nu gått i pension och Nordiskt Näringscenter har tagits över av en ekonomisk förening under ledning av Bo Engborg, till sin hjälp har han Jeya Balu och Julia Engborg.
I samband med ägarbytet skaffade vi en ny logotyp och verksamheten har flyttat till nyrenoverade lokaler i Bagrmossens centrum i södra Stockholm. Flytten betyder att det blir lättare att komma till skolan för alla som kommer med tåg eftersom det ligger mycket närmare Stockholm Central.

Kursutbud

Vi erbjuder flera kortare och längre utbildningar inom främst kost- och näring. Våra utbildningar är på deltid, oftast några dagar per månad. Vi har både utbildningar för nybörjare och för de som vill vidareutbilda sig.

Distanskurser

Vi erbjuder två typer av distanskurser:

Schemalagda kurser

Dessa kurser kan både följas i klassrummet och på distans. Som distanselev loggar du in på en webbsida där du kan se den presentation som läraren visar och höra vad läraren säger.

Kurser som du kan börja när du vill

På dessa kurser loggar du in på en webbsida och gör kursen i den takt du vill. De kan bestå av både teoretiska och praktiska delar.

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor