Utbildare

IHTTI – School of Hotel and Design Management

Telefon

08-533 324 18

E-post

info@swisseducation.se

Hemsida

IHTTI – School of Hotel and Design Management

Adress

Avenue de la Gare 15-17, CH-2000, Neuchâtel

Karta

Varför borde jag studera på IHTTI?

IHTTI, belägen i Schweiz, är en internationell hotell management skola som är världsledande inom sitt utbildningsområde. Sedan 1984 har vi delat med oss av det bästa inom branschen samt förberett studenter för en karriär inom management.

IHTTI – Utbildningarna hos School of Hotel and Design Management varvar teori och praktik, vilket är en av alla anledningar som gör att just våra studenter är extra eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Design-style Schweizisk hotellskola

IHTTI är en intim, boutique-style hotell skola och den perfekta platsen för att lära sig de finare färdigheterna för femstjärnig service, hotell och design management. Tack vare individuellt förhållningssätt och små klasser erbjuds varje student personlig uppmärksamhet vilket vi på IHTTI är stolta över.

Perfekt läge i stadens centrum

Campus ligger i hjärtat av Neuchâtel som är en riktig schweizisk universitetsstad. Skolan är idealiskt belägen mellan järnvägsstationen och stadens sjö. Det är nära till butiker, museer, mötesplatser och nattliv. För studenten som vill uppleva mer av Europa är det exempelvis bara tre timmar till Paris respektive Milano.

Vikten av lyx-kompetens inom besöksnäringen

Nära förknippat med hotellbranschen finns industrin för lyxvaror och dess distribution är av växande betydelse, speciellt bland fyra och fem-stjärniga hotell. Hos oss får studenterna exempelvis lära sig vikten av att hotellägare och företagsledare för lyxvarumärken arbetar tillsammans för att utnyttja synergierna mellan sina produkter.

En ljus framtid för utexaminerade studenter

Besöksnäringens internationella tillväxt är omfattande; World Travel Organization analyser säger att den kommer tredubblas till år 2020 och bli del av de största industrierna i världen. Denna tillväxt kommer ge stora möjligheter för personer med rätt kvalifikationer och IHTTI ger exakt den typ av utbildning och kompetens som behövs för att lyckas inom hotell management.

CSN

Utbildningarna är CSN-berättigade. Läs mer om CSN här.

SEG Swiss Education Group

IHTTI – School of Hotel and Design Management är en av fem prestigefyllda skolor som erbjuder sina utbildningar i samarbete med SEG Swiss Education Group.

I en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är SEG fokuserade på att erbjuda alla sina elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor