Utbildare

Eleiko

Telefon

+ 46 35 17 70 70

E-post

info@eleiko.com

Hemsida

Eleiko

Adress

Korsvägen 31 , Halmstad

Karta

Eleiko integrerar världens bästa utrustning, utbildning och expertis för att bygga en starkare värld. 

Genom åren har vi på Eleiko samlat på oss omfattande kunskap om träning som vi mer än gärna delar med oss av till andra. Idag har vi har ett brett utbud av utbildningar som vänder sig både till dig som är aktiv inom träning eller till dig som redan arbetar med träning.

I våra utbildningar kombinerar vi på ett framgångsrikt sätt teori och praktik. Vårt kursmaterial bygger på vetenskap och är alltid beprövade av ledande professionella tränare, föreläsare, forskare och atleter. Detta skapar en stolthet och trygghet vad våra utbildningar står för. Men framförallt grundar sig vår stolthet på vårt starka engagemang och passion för träning.

Vi finns alltid i din närhet då våra kurser erbjuds över hela världen, alltid i nära samarbete med instruktörer som alla är aktiva inom sitt respektive område. De har lång erfarenhet av både träning och våra produkter och delar gärna med sig på ett pedagogiskt och engagerande sätt att ge dig det bästa.

Vi strävar alltid framåtför att hela tiden bli bättre. Därför följer vi ständigt upp våra utbildningar och ber kontinuerligt elever, kunder, instruktörer och andra samarbetspartners om deras feedback. För vi vet, blir vi bättre blir du bättre.

Välkommen till oss på Eleiko Education!

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor