Utbildare

Culinary Arts Academy Switzerland

Telefon

08-533 324 18

E-post

info@swisseducation.se

Hemsida

Culinary Arts Academy Switzerland

Adress

Route Cantonale 51, CH-1897, Le Bouveret

Karta

Varför borde jag studera på studera på Culinary Arts Academy?

Culinary Arts Academy Switzerland är en av de mest kända internationella instituten för utbildningar med kulinarisk inriktning, och tillsammans med passion och engagemang kommer vi förse dig med ingredienserna för en kreativ och kulinarisk karriär.

Utbildningarna hos >Culinary Arts Academy Switzerland varvar teori och praktik, vilket är en av alla anledningar som gör att just våra studenter är extra eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Fokus på europeiska matlagningstekniker

Med campus i centrum av Lucern och Le Bouveret ligger Culinary Arts Academy Switzerland mitt i hjärtat av Europa och omges av mattraditioner från både Italien och Frankrike. Våra utbildningar kommer därför att utveckla din uppskattning av europeiska kulinariska filosofier, färdigheter och traditioner samt introducera dig till moderna trender.

Bachelor’s Degree- ett recept för framgång!

Hos oss kommer du som student att kombinera praktiska färdigheter i köket med klasser i modern management för att utveckla kunskaper och förmåga att så småningom kunna leda en restaurang eller ett kök. Vi ger dig även så kallade On-the-job erfarenheter vilket omfattar betalda praktikplatser på till exempel fyra eller fem-stjärniga hotell i Schweiz.

Du som elev står i fokus!

Det är viktigt för oss att ge våra studenter bästa möjliga förutsättningar och därför satsar vi på små praktiska klasser med endast 12 elever i varje klass, vilket gör att våra erfarna lärare kan ge varje student den uppmärksamhet som krävs för att man ska utvecklas i köket. Culinary Arts Academy Switzerland utbildningar drivs dessutom i helt nya anläggningar med up-to-date teknik i sina klassrum, restauranger och utbildningskök.

Din kulinariska karriär börjar här!

CSN

Utbildningarna är CSN-berättigade. Läs mer om CSN här.

SEG Swiss Education Group

Culinary Arts Academy Switzerland är en av fem prestigefyllda skolor som erbjuder sina utbildningar i samarbete med SEG Swiss Education Group.

I en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är SEG fokuserade på att erbjuda alla sina elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor