Utbildare

César Ritz Colleges Switzerland

Telefon

08-533 324 18

E-post

info@swisseducation.se

Hemsida

César Ritz Colleges Switzerland

Adress

Route Cantonale 51, CH-1897, Le Bouveret

Karta

Varför borde jag studera på en internationell schweizisk hotell management skola?

César Ritz Colleges erbjuder ett av världens främsta hotell management program på tre campus i Schweiz. César Ritz Colleges ligger i Le Bouveret, Brig och Lucern, Schweiz.

De erfarna lärarna stöttar eleverna att utveckla sin karriär och ger både utbildning och ledaregenskaper som behövs för att kunna lyckas i världen.

Utbildningarna hos César Ritz Colleges Switzerland varvar teori och praktik, vilket är en av alla anledningar som gör att just våra studenter är extra eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Skola med inspirerande ledare

På César Ritz Colleges inspireras vi kontinuerligt av pionjären inom Hospitality, Mr. Cesar Ritz, och de program som erbjuds baseras på Mr. César Ritz filosofi.
Mr. César Ritz är grundare av Ritz-hotell i Paris vilket är erkänt som en pionjär av lyxhotell. Med hårt arbete, finess och en känsla för stil åstadkom Mr. César Ritz en aldrig tidigare skådad karriär inom besöksnäringen. Det är hans tradition av lyx, kvalitet och service som skapade normerna för hotell och restauranger världen över, vilket även ligger till grund för denna schweiziska hotellmanagement-skola.

En skola med flexibilitet och valmöjligheter

De elever som läser till en kandidatexamen eller på avancerad nivå kan välja om de vill studera i den franskspråkiga eller tyskspråkiga delen av Schweiz. Tack vare möjligheten att studera och bo i olika regioner kan du som student upptäcka det som blivit känt som Swiss Hospitality under din tid i Schweiz.

Vi samarbetar även med The Ritz i Paris och att eleverna får chansen till att åka dit och antingen praktisera, eller då för Culinary Arts Academy åka dit och inspireras, jobba sida vid sida med kockarna från The Ritz Escoffier School.

CSN

Utbildningarna är CSN-berättigade. Läs mer om CSN här.

Swiss Education Group

César Ritz Colleges Switzerland är en av fem prestigefyllda skolor som erbjuder sina utbildningar i samarbete med SEG Swiss Education Group.

I en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är SEG fokuserade på att erbjuda alla sina elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs vår policy

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor