Utbildare

Ullvigymnasiet

Telefon

0221-25410

Besöksadress

Badvägen 1 73185 KÖPING

E-post

ullvigymnasiet@koping.se

Karta

Ullvigymnasiet

Ullvigymnasiet är känt för att ha bra utbildningar och bra lärare men också för att eleverna mår bra här och att alla verkar trivas med varandra. Alla skolor har förstås pluggandet som grundpelare, men det som skiljer Ullvi från andra skolor är det stora utbudet av aktiviteter. Vi vill att du ska trivas och tycka om vår skola.

En god lärmiljö

Ullvigymnasiet är en kreativ, nyfiken och innovativ skola, en mötesplats för lärande. Genom goda relationer, undervisning av hög kvalité, modern teknik, högt ställda förväntningar och ett målmedvetet arbete skapas en lärandemiljö där varje elev ges möjlighet att växa, utvecklas, lära och lyckas. För oss är det en självklarhet att det dagliga arbetet tar sin utgångspunkt i aktuell läroplan och att all undervisningen utgår från examensmål och ämnesplaner.

Möta eleven på rätt nivå

Lärande är en livslång resa, en resa som varken börjar eller slutar på Ullvigymnasiet. Det är därför viktigt för oss att möta varje elev där den befinner sig och i undervisningen utmana varje elev utifrån dennes förmågor, kunskaper, förutsättningar och behov för att eleven som nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi ser kunskap som något föränderligt liksom världen omkring oss och de samhällen vi lever i.

Utbildningar hos Ullvigymnasiet

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor