Utbildare

YrkesAkademin

Telefon

023-584 00

Besöksadress

Pelle Bergs backe 3 791 50 Falun

E-post

fragayh@ya.se

Karta

Om oss

YrkesAkademins yrkeshögskola har ett brett utbud av yrkeshögskoleutbildningar inom flera olika branscher. Vi erbjuder till största del nätbaserade utbildningar som passar dig som vill studera flexibelt (eller är bunden till en specifik ort), men vi har även platsbundna utbildningar.

Vi utbildar inom bland annat transport, entreprenad, industri, teknik och serviceyrken. Inom dessa branscher riktar vi oss till de flesta. Är du företagare kan vi erbjuda kortkurser och certifieringar till din personal. Till dig som funderar på att byta yrke eller är arbetssökande har vi kompletta yrkesutbildningar och hjälper dig gärna med stöd och matchning för att hitta jobbet som passar dig!

Studera på distans

Att studera på distans ger dig frihet att själv välja var och när du vill studera. Studieformen innebär därmed stor frihet men också stort ansvar. Kommunikationen sker online, ofta med ett antal fysiska träffar per termin.

Vi använder oss av en webbaserad lärarplattform som heter Itslearning. Här kan du också följa dina resultat och eventuella restuppgifter. Du kan kommunicera med din utbildningsledare och huvudlärare via plattformen Itslearning eller vi e- mail och telefon.

Vi hjälper dig att lyckas

YrkesAkademin har ett nära samarbete med arbetslivet och aktiva ledningsgrupper till varje utbildning. Cirka en tredjedel av våra yrkeshögskoleutbildningar sker som praktik (LIA/Lärande i arbete) och nio av tio studerande som läst en YH-utbildning och tagit examen arbetar inom området efter sex månader.

Ta den snabba vägen till drömjobbet och utbilda dig hos oss på YrkesAkademin!

Mer information hittar du på vår webbsida YrkesAkademin Yrkeshögskola

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor