https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png

Sverigehälsan

Upptäck möjligheterna hos Sverigehälsan

Sverigehälsan


Är du på väg mot något nytt? – Starta hos oss!

Sverigehälsans utbildningar vänder sig till dig som vill arbeta aktivt med hälsa, välmående och personlig utveckling. Vi erbjuder kompletta yrkesinriktade utbildningsprogram inom friskvård, stresshantering, kost och kris och trauma.

Vi erbjuder också kvalificerad kompetensutveckling och vidareutbildning för personal inom vård och behandling, socialt arbete, HR och skola. Hos oss får du chansen att skapa dig en utbildning inom det du brinner för, möjligheten att söka en ny väg i ditt yrkesliv och kunskaperna du behöver för att utveckla din kompetens!
 
Är du intresserad av friskvård, stresshantering, avspänning och kostrådgivning? Är du sugen på att starta eget? Vill du fördjupa dig i kognitiv beteendeterapi? Våra utbildningar ger dig yrkesmässiga kunskaper och tillgång till aktuella metoder i en utbildning som är utformad utifrån behoven på arbetsmarknaden.

Att lära genom att uppleva

Oavsett om du deltar i våra utbildningar för att ändra inriktning i ditt yrkesliv eller studerar för din egen skull vill vi ge dig en bred och relevant kunskapsbas. Vi vill också ge dig förutsättningar att snabbt kunna omsätta dina kunskaper praktiskt. Därför är våra utbildningar upplevelsebaserade. Vi tror att engagemang och ett aktivt utbyte av personliga erfarenheter gynnar inlärningsprocessen. Genom övningar och konkreta exempel tränar vi successivt upp förmågan att hantera situationer och problem. Du kommer att märka att det inte bara gör dina studier roligare utan även effektivare.

Utbildare från verkligheten

Alla våra utbildare är yrkesverksamma inom sina ämnesområden. Detta ger våra utbildningar en värdefull koppling till arbetsmarknaden samtidigt som det garanterar att innehållet i kurserna är relevant och aktuellt.

Samarbete med arbetslivet

Sverigehälsan har ett stort kontaktnät och samarbetar med organisationer, företag och enskilda konsulter. Exempel är TRR Trygghetsrådet, Lunds universitet, Malmö högskola, Ersta Sköndal högskola, Alnarps Rehabiliteringsträdgårdar och den kommunala vuxenutbildningen på flera platser i landet.

Utbildningar hos Sverigehälsan

Utbildare

Sverigehälsan

Telefon

040-698 60 00
Gå vidare till Sverigehälsan

Besöksadress

Nils Forsbergs plats 3 217 54 Malmö

E-post

info@sverigehalsan.se

Karta