https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png

Svenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin – utbildningar inom kost, träning och coaching

Svenska Näringsakademin


Välkommen till oss!

Svenska Näringsakademin – utbildningar inom kost, träning och coaching.

Vi har till dags datum utbildat mer än 1700 kostrådgivare och har bidragit med näringslärakunskaper på en rad andra utbildningar.

Våra tre ledord är Kompetens, Hälsa & Vetenskaplighet, de ledorden genomsyrar vårt arbete och våra utbildningar.

Hos oss kan du gå massor av spännande och utvecklande utbildningar inom kost, träning, coaching och hälsa!

Dessutom har vi en kostrådgivarutbildning för dig som vill jobba med kost, kortare kostkurser och viktminskningskurser för privatpersoner och företag samt en hel del andra aktiviteter för dig som är intresserad av kost och hälsa. Alla som jobbar på Svenska Näringsakademin har gedigen bakgrund inom sina områden.

Varför ska jag utbilda mig hos Svenska Näringsakademin?

Vi är passionerat intresserade av att skapa rätt förutsättningar för alla människor att kunna leva helt och hälsosamt genom rätt kunskap om kost och hälsa. Därför har vi dedikerat våra liv att utbilda och konsultera inom just detta. Om du känner att du är lika passionerad inom ditt ämne och vill komplettera din kunskaper eller skapa din karriär inom ämnet. Då är du rätt person för att gå våra utbildningar. Vi hjälper dig att känna sig trygg i din kunskapsnivå och kompetent i din yrkesroll.

Bli kostrådgivare

Svenska Näringsakademin är genuint intresserad av att få människor att leva helt och hälsosamt genom kost, kunskap och kompetens.

Företaget grundades 2005 av Fredrik Paulún och har genom åren blivit en av Sveriges starkaste utbildningsplattform inom sitt ämne.

Vi förespråkar inga specifika läror utan baserar vårt lärande på ren kunskap och forskning. Det är viktigt att du som tar vår hjälp inom rådgivning eller går våra utbildningar vet att vårt ändamål är att skapa och driva kostrådgivning som man kan lita på. Välkommen att läsa mer om vår rådgivning eller våra utbildningar.

Utbildningar hos Svenska Näringsakademin

Jenny, Diplomerad kostrådgivare

– Att utbilda mig här var den kicken jag behövde för att verkligen komma igång och arbeta med kost, säger Jenny.
Idag jobbar hon som kostrådgivare i Kalmar, och hon kan inte tänka sig att göra något annat.
– Jag har ett drömjobb där jag ständigt träffar på olika människor med olika mål och förutsättningar och det gör mitt jobb roligt och varierande. Jag får extra energi varje gång mina klienter uppnår sina mål! säger Jenny..
Anledningen till att Jenny valde att studera på just Svenska Näringsakdemin berodde mycket på vad hon hört andra säga om kursen.
Läs hela intervjun

Fia, Diplomerad kostrådgivare

– För mig var det viktigt att gå en utbildning som gav mig de verktyg jag behövde och därför gick jag Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning.
Vad tyckte du om utbildningen?
– Den var jättebra! Otroligt inspirerande, och den gav mig precis den kunskap som jag kände att jag saknade och bitarna föll på plats. Den gav mig också fler verktyg vilket gjorde mig trygg; jag vågade äntligen starta min kostverksamhet! Det är också högt i tak under utbildningens gång och alla åsikter och läror ges utrymme!
Läs hela intervjun

Johan Tenfalk, Diplomerad kostrådgivare

Johan Tenfalk har tidigare studerat på Svenska Näringsakademin och arbetar idag som Diplomerad kostrådgivare i Malmö.
Hur ser din verksamhet ut och hur jobbar du med dina kunder?
– Matdagboken.se grundade jag 2009 och har sedan dess hjälpt 10,000-tals personer till en lägre vikt, en bättre hälsa och i många fall också ett helt nytt liv. Mitt motto är att det ska vara kul att göra en livsstilsförändring och utgår alltid från individens önskemål samt förutsättningar. Matdagboken.se är vilar inte på något visst koncept och vi förespråkar därför inte någon viss metod. Vi har inte heller några pekpinnar eller förbud, vilket gör det roligare, mer motiverande och mycket enklare att lyckas.
Läs hela intervjun

Utbildare

Svenska Näringsakademin

Telefon

08-440 90 80
Gå vidare till Svenska Näringsakademin

Besöksadress

Drottningholmsvägen 340 168 73 Bromma

E-post

info@svna.se

Karta