https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1557230700/us/rliobjm5j1ilt0wgugix.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547554351/us/fe30flqzhes8kajof0z5.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1567082227/Banner-YH-Utbildningssidan-se_lemowt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1556090241/us/ynohwdvkl6cayhcncjz0.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif

STS Student Travel Schools

Utlandsstudier och ledarledda resor

STS Student Travel Schools


Om oss

STS är stolta över att erbjuda ett brett utbud av upplevelsebaserat lärande i form av ledarledda ungdomsresor, high school-utbyten, au pair- och study abroad-program på college och universitet. Vi har kontor i 15 länder samt ett stort globalt nätverk av samarbetspartners, skolor, värdfamiljer och lokala medarbetare över hela världen. Vår mission är att få unga människor att växa genom utbildning och kulturella utbyten.

Start your journey with STS today!

Vår mission

Vi är fullständigt övertygade om att en person som får rätt förutsättningar kan växa som människa och nå sin fulla potential. Vi vet att du som studerar språk utomlands får ett försprång i framtida arbetsliv. Med vår service blir unga människors resa mot denna potential både enklare, tryggare och roligare.

Vår affärsidé

Vi erbjuder upplevelsebaserat lärande. Våra tjänster bidrar till människors personliga utveckling och hjälper dem att nå sin fulla potential, samtidigt som de har fantastiskt roligt under tiden.
Vi är övertygade om att denna typ av upplevelse och lärande är det bästa. Att det är det ultimata sättet att få ny kunskap, lära sig ett nytt språk och att växa som person.

STS kärnvärden

  • Expertise
    Vi är experter på vårt område och delar frikostigt med oss av vår kunskap. Vi har själva upplevt andra kulturer och livet utomlands, och vet hur inspirerande det är, men också vad som krävs.
  • Passion
    Vi ser vårt arbete som mycket mer än bara jobb. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera utbildning och erfarenheter i världsklass för alla våra kunder. Passionerade människor vill göra skillnad, och passionerade är precis vad vi är.
  • Respect
    Respekt och omtanke är egenskaper du finner i vårt DNA. Vi visar respekt för våra kunders drömmar. Utan respekt hade inte ett givande kulturutbyte varit möjligt.

 

Utbildningar hos STS Student Travel Schools

Utlandsstudier / Study abroad

Utbildare

STS Student Travel Schools

Telefon

0771-20 20 40
Gå vidare till STS Student Travel Schools

Besöksadress

Kindstugatan 1 11131 Stockholm

E-post

welcome@sts.se

Karta