Utbildare

SAFE Education

Telefon

010-110 59 90

Besöksadress

Vallgatan 11 170 67 Stockholm

E-post

info@safe-education.se

Karta

Rasmus Fors, Om yrket som personlig tränare

Sport har alltid varit en del av min vardag, ända sedan jag var liten. Samtidigt som hälsa och träning innebär att jag får träffa nya människor i mitt jobb som personlig tränare. Att utbilda mig till PT blev ett naturligt val och nu i efterhand uppskattar jag den frihet yrket ger mig eftersom jag kan styra över min arbetstid själv.
Läs hela intervjun

Utbilda dig inom träning och hälsa

Gör din dröm till verklighet. Lär dig mer om att må och prestera bättre och hur du kan sprida det till andra. Vi har utbildningarna inom träning och hälsa som får både dig och andra att växa.

Vilka är SAFE Education?

Vi har utbildat Personliga tränare, Gruppträningsinstruktörer och Kostrådgivare i hela norden i snart 30 år. De senaste åren har tusentals personer utbildats och vi vet att fler än 90 % har fått arbete efter sin utbildning. 

Våra utbildningar inom träning, kost och hälsa bidrar till att deltagare utvecklas, att de vågar och att de känner sig framgångsrika. Våra lärare har ett passionerat engagemang i sitt uppdrag. De är nyfikna och förväntansfulla inför varje ny utbildning och varje möte med en ny deltagare. Inför mötet med dig!

Learning by Doing

Vi är övertygade om att alla människor har förmågan att lära sig nya saker. Att vi gör det på olika sätt och olika snabbt. Därför har vi byggt upp våra undervisningsmetoder på devisen; flera olika sinnen behöver engageras för maximal inlärning. I våra utbildningar blandar vi traditionell lärarledd undervisning med varierade inlärningsaktiviteter. Vi strävar ständigt efter att ligga främst och möta dig där du är.

Våra utbildningar ger dig inte bara nya kunskaper utan du kommer också att växa som människa i möten med andra människor. Du kan förvänta dig praktiska övningar för att engagera både hörsel, syn och känsel. Med ett helhetstänk kring hur människan fungerar och hur hon utvecklas ser vi till att du direkt efter utbildningen praktiskt kan utöva ditt nya yrke!

Varför välja SAFE?

Marknadens längsta och mest kompletta utbildning
Vi lägger mycket tid på att praktiskt utöva yrket och deviset "Learning by Doing" får ett nytt ansikte i och med denna utbildningen.
 
9 av 10 får jobb efter avslutad utbildning!
Undersökningar har visat att mer än 90 % av våra licensierade deltagare får arbete direkt efter sin utbildning hos oss. Det kan vi nästan kalla jobbgaranti.

"Alla kunder är inte här för att bygga muskler, i stora drag är majoriteten av kunders mål är att må bättre, få hjälp med att komma igång (...) och känna sig starka i sin vardag."

- Rasmus Fors, PT SATS Älvsjö

Läs hela intervjun med Rasmus här.

Digitalt utbildningsmaterial
Till din hjälp har du vår digitala portal, SAFE online, där du får möjlighet att lära dig på olika sätt såsom att tex läsa, se, lyssna och repetera som bidrar till att maximera din inlärning.
 
Välrenommerat utbildningsteam
På dina lärarledda undervisningsdelar träffar du våra lärare med unika kunskaper inom pedagogik, kommunikation och ämnesspecifika områden.
 
Alltid uppdaterade
Du får en modern, genomarbetad och uppdaterad utbildning inom de senaste forskningsrönen och träningstrenderna levererat av vårt ständigt nytänkande och uppdaterade lärarteam.
 
Starka samarbetspartners
Vi är ett ledande utbildningsföretag och har därför också knutit oss an de allra mest eftertraktade samarbetspartnerna. Vi har bland annat ett starkt samarbete med gymkedjan SATS och tack vare det har våra deltagare på PT-utbildningen möjlighet till anställning hos dem och således jobbgaranti. 


Välkommen till SAFE och lycka till med din utveckling!

Video

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor