Utbildare

SAFE

Telefon

010-110 59 90

Besöksadress

Åsögatan 115 116 24 Stockholm

E-post

info@safe-education.se

Karta

Om oss

Gör din dröm till verklighet. Lär dig mer om att må och prestera bra och hur du kan sprida det till andra. Vi har utbildningarna som får både dig och andra att växa. SAFE vill bidra till att fler mår bättre!

SAFE är ett utbildningsföretag som är verksamt i Norden. Vi har utbildat Personliga tränare, Gruppträningsinstruktörer och Kostrådgivare i 25 år. De senaste åren har tusentals personer utbildats och vi vet att fler än 90 % har fått arbete efter sin utbildning. Vår vision är att bidra till att fler mår bättre och detta bekräftar våra deltagare att vi lyckas med. Vi bidrar till att de utvecklas, att de vågar och att de känner sig framgångsrika. Våra lärare har ett passionerat engagemang i sitt uppdrag. De är nyfikna och förväntansfulla inför varje ny utbildning och inför varje möte med en ny deltagare. Inför mötet med dig!

SAFEs pedagogiska inriktning – Learning by doing

Vi är övertygade om att alla människor har förmågan att lära sig nya saker. Att vi gör det på olika sätt och olika snabbt. Därför har vi byggt upp våra undervisningsmetoder på devisen; flera olika sinnen behöver engageras för maximal inlärning. I våra utbildningar blandar vi traditionell lärarledd undervisning med varierade inlärningsaktiviteter. Vi strävar ständigt efter att ligga främst och möta dig där du är.

Våra utbildningar ger dig inte bara nya kunskaper, du kommer också att växa som människa i möten med andra människor. Du kan förvänta dig praktiska övningar för att engagera både hörsel, syn och känsel. Med ett helhetstänk kring hur människan fungerar och utvecklas ser vi till att du efter utbildningen praktiskt kan utöva ditt nya yrke!

Varför välja SAFE?

Marknadens längsta och mest kompletta utbildning
Vi lägger mycket tid på att praktiskt utöva yrket och devisen ”Learning by doing” får ett nytt ansikte i och med denna utbildning.
 
9 av 10 får jobb efter avslutad utbildning!
Undersökningar har visat att mer än 90 % av våra licensierade deltagare får arbete direkt efter sin utbildning hos oss. Det kan vi nästan kalla jobbgaranti.

Digitalt utbildningsmaterial
Till din hjälp finns både digitala lösningar och traditionellt utbildningsmaterial – allt för att bidra till att maximera din inlärning.
 
Träffa dina blivande kunder?
Via vår PT-praktik får du möjlighet att träna "riktiga", externa kunder som bokar ett PT-pass med dig. Detta innebär att du under utbildningens gång får prova på hur det är att jobba som PT.
 
Välrenommerat utbildningsteam
Våra lärare har unika kunskaper inom pedagogik, kommunikation och ämnesspecifika områden.
 
Alltid uppdaterade
Vi strävar efter att alltid hålla både oss själva och dig uppdaterad inom de senaste forskningsrönen och träningstrenderna.
 
Starka samarbetspartners
Vi är ett ledande utbildningsföretag och har därför också knutit oss an de allra mest eftertraktade samarbetspartnerna. Vi har bland annat ett starkt samarbete med gymkedjan SATS och tack vare det har våra deltagare på PT-utbildningen möjlighet till anställning hos dem och således jobbgaranti. 


Välkommen till SAFE och lycka till med din utveckling!

Video

Facebook-feed

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor