https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif

Påhlmans Handelsinstitut

Vi hjälper dig vidare i karriären

Påhlmans Handelsinstitut


Välkommen till Påhlmans Handelsinstitut!

 

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881

Påhlmans Handelsinstitut är sedan 140 år ett av Sveriges mest välrenommerade och populära utbildningsinstitut. Hur kommer det sig?

Förutom en ständigt aktuell näringslivsnärvaro – vilken är lika självklar idag som när vi startade – ser vi att det beror på två enkla principer som alltid varit vägledande för vår verksamhet:

Vi erbjuder ett yrkesinriktat studieutbud av högsta klass och det är viktigt att det vi lär ut även efterfrågas av näringslivet. Därför för vi en ständig dialog med aktiva företag och organisationer i branschen samtidigt som vi är ytterst noggranna med rekryteringen av lärare. Det är den ena principen.

Det andra principen är att pedagogik är lika angeläget för oss som innehåll. Vår ambition är att vara länken mellan din talang och din kompetens: vi vill ge dig tid att reflektera och förstå. På det sättet får du direkt nytta av dina nyförvärvade kunskaper.

Påhlmans Handelsinstitut var banbrytande vid starten 1881 och precis som då har dagens studerande möjlighet att praktisera. Samtliga lärare är yrkesverksamma och omsorgsfullt handplockade från näringslivet. Genom åren har både studieutbud och pedagogik utvecklats, och den ursprungliga goda Påhlmans-andan finns kvar.

Vi blir ofta kontaktade av studieintresserade för att de har fått positiva rekommendationer av någon de känner som har studerat på Påhlmans. Tidigare deltagare vittnar även om att de har erhållit väldigt användbar yrkeskunskap, fått tips om arbetsplatser, känt sig sedda och blivit väl bemötta samt motiverade. Det är just den andan som vi på Påhlmans Handelsinsititut värnar om och fortsätter att bibehålla.

Hos oss får du en verklighetsförankrad, näringslivsanpassad utbildning som gör dig anställningsbar och hjälper dig vidare i karriären.

Yrkesinriktade utbildningar med certifiering

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder yrkesinriktade utbildningar med certifiering inom ekonomi, juridik, HR, research och samhällsbyggnad. Utbildningarna är på deltid och passar dig som vill få en verklighetsförankrad och näringslivsanpassad utbildning för att komma vidare i karriären. Utbildningarna genomförs på dag- eller kvällstid, online och som blended learning.

YH-utbildning som ger jobb

Vi anordnar studiemedelsberättigande YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. Utbildningarna är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch. I utbildningarna ingår praktik (LIA) på en arbetsplats och du får under studietiden arbeta i nära samarbete med olika företag samt genomföra en rad skarpa projektarbeten.

Online

På våra utbildningar och kurser online får du redan från start tillgång till allt studiematerial, och kan lägga upp studierna utifrån dina egna förutsättningar. En gång varje vardag har du möjlighet att kontakta din lärare via studieplattformen för att få stöd och svar på dina frågor. Du har också möjlighet att skriva tentamen efter avslutade kursdelar. Påhlmans Handelsinstitut erbjuder undervisning online inom ekonomi, juridik, HR, research, samhällsbyggnad och Officepaketet.

Kurser

Hos oss på Påhlmans Handelsinstitut kan du studera inför din karriärväxling och när du vill spetsa din kompetens. Vi erbjuder användbara kurser som Bokföring, Löneadministration och Officepaketet. Vårt populära studieutbud online ger dig friheten att studera när, var och hur du vill.

Hjärtligt välkommen till oss!

Påhlmans Handelsinstitut har satt fart på karriärer sedan 1881.
Vi nås på 
info@phi.se samt telefonnummer 010-157 64 34.

 

Utbildningar hos Påhlmans Handelsinstitut

Säkerhet

Utbildare

Påhlmans Handelsinstitut

Telefon

010-157 64 34
Gå vidare till Påhlmans Handelsinstitut

Besöksadress

Hagagatan 23 A 113 47 Stockholm

E-post

info@phi.se

Karta