Utbildare

Nordiskt näringscenter

Telefon

08-559 24 170

Besöksadress

Lagaplan 1 128 45 Bagarmossen

E-post

info@naringscenter.se

Karta

Vill du utbilda dig till kost- och näringsterapeut?

Välkommen till Nordiskt Näringscenter. Vi ger dig en gedigen och hållbar utbildning inom kost- och näringslära. Kunskaper som du kan använda hela livet, både för att hjälpa dig själv och dina medmänniskor. Perfekt för dig som vill arbeta som kost- och näringsterapeut.

Utbildning med makro- och mikroperspektiv

Makroperspektivet handlar om maten vi äter. Hur man komponerar en måltid som är näringsmässigt balanserad, vad man bör undvika och hur man anpassar kosten till olika individers behov.

Kunskaper att använda praktiskt

Vi lär dig också hur till exempel enskilda vitaminer mineraler kan användas i läkande syfte. Med andra ord studerar vi praktiskt användbar kost- och näringslära.

Låter detta intressant? Se vår hemsida eller ta kontakt med oss för mer information.

Grundkurs i Örtmedicin 8-9 december

Vår utbildning bygger på kunskapen om folkmedicinens läkeörter. Under vår kurs går vi in på örter som förebygger ohälsa, och andra som behandlar mer akuta eller kroniska symptom. Det är helt fantastiskt hur medicinalväxter, när vi arbetar med dem i dess rena form, kan påverka vår hälsa, både fysiskt, mentalt och psykiskt. Går även att komplettera till hel utbildning. Läs mer om Örtmedicin här.

Vi erbjuder även kurser på distans!

Ta en titt på vår hemsida och välj att gå en kurs på distans inom flera intressanta områden såsom kost, näring och örtmedicin. Läs mer om våra distanskurser.

Mer om Nordiskt Näringscenter

Nordiskt Näringscenter a¨r en skola som ligger centralt belägen i Bagarmossen med rektor Bo Engborg i spetsen. Han har lång erfarenhet av utbildning. Skolan har utbildat inom hälsa i över 40 år och är en skola som värnar om varje enskild elev.

Hitta till oss: Skolan ligger i Stockholm, Bagarmossen, 20 min med t-bana från Stockholm Centralstation.
Klickbar länk Google Maps

Vill du ringa oss? Ring 08-559 24 170 för personlig kontakt.
Vill du mejla oss? Mejla dina frågor till info@naringscenter.se
Gör som över tusen andra redan gjort, gilla oss på Facebook!

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor