https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080662/us/oxi6ojmpek5gwkt4be4f.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1642154358/us/husql7w6xgri9dl61kvy.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080861/us/lxnptlcposq8zsrbkxgh.jpg

Nail Pro Store

Upptäck möjligheterna hos Nail Pro Store

Nail Pro Store


Att jobba inom skönhetsbranschen är en dröm för många, ett yrke som ger utlopp för din kreativitet och sociala förmåga. Vi kan göra din dröm till verklighet.

Nail Pro Store har sedan 2007 bedrivit utbildningverksamhet med fokus på nagelbranschen, men i organisationen finns 15 års erfarenhet av just nagelterapeututbildning. Du kan känna dig trygg i valet av oss som leverantör och utbildningsanordnare.

Vi har utbildningar för dig som redan är eller vill bli nagelterapeut. Dessutom kan du lära dig vaxningens ädla konst och kosmetiskpedikyr hos oss.

Mer om oss

Vi inom Nail Pro Store har mångårig erfarenhet av nagelbranschen både som utbildare och terapeuter vilket gör att Du kan känna sig trygg i valet av oss. Vi vill alltid ge dig en god personlig service, stöd i din verksamhet och i arbetet med att få den mer lönsam. Vårt mål är att ha en ledande position inom branschen med den senaste tekonologin inom nagelgelésystem.

Vi är en distributör av kosmetiska produkter för nagel-, hand-, fot- och kroppsbehandlingar på den nordiska marknaden och saluför med ensamrätt märkena Akzentz, Kaeso och Toma i Sverige.

Nail Pro Store Sweden AB ägs och drivs av Emelie Alwell med erfarenhet av branschen sedan år 2000. Emelie Har genom åren provat flertalet märken men har sedan 2007 jobbat enbart med Akzentz geléserier. Då hon tidigare jobbat som utbildare åt ett annat system var steget inte långt att ta när möjligheten att ta Akzentz till Sverige uppenbarade sig. Akzentz är idag ett starkt varumärke på frammarsch, så vill du vara en del av denna framgångssaga är det bara att hoppa på tåget.

Vårt motto är att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser och det enbart till professionella utövare. Vi vill alltid ge dig en god personlig service, stöd i din verksamhet och i arbetet med att få den mer lönsam. Vårt mål är att ha en ledande position inom branschen med den senaste teknologin inom nagelgelésystem.

Varmt välkommen!

Utbildningar hos Nail Pro Store

Makeup, Skönhet & Hudvård

Utbildare

Nail Pro Store

Telefon

0736-47 20 30
Gå vidare till Nail Pro Store

Besöksadress

Generalsgatan 45 602 31 Norrköping

E-post

info@nailprostore.se

Karta