Utbildare

Medicinskt Kursforum

Telefon

08-28 44 14

Besöksadress

Kräftriket 23 A, 114 19 Stockholm

E-post

info@massera.nu

Karta

Medicinskt Kursforum

Hos oss hittar du yrkesutbildningar och vi erbjuder flera vidareutbildningar inom manuella terapier.

Att arbeta med manuella terapiformer är ett fantastiskt yrke som ger dig många positiva möten med människor. Det kan gälla den friske som vill må bättre, den idrottande som vill prestera bättre eller personen som söker lindring. Hos oss kan du komplettera med nya kunskaper och terapiformer. Oavsett om du är läkare, fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, osteopat, tandläkare, veterinär, massageterapeut eller massör hittar du flera möjliga fördjupningar inom det manuella terapiområdet. Saknar du något så hör av dig för vi utvecklar hela tiden våra utbildningar.

Att studera hos oss

Utbildningen bedrivs i Medicinskt Kursforums och Naprapathögskolans lokaler i Universitetsområdet Frescati, Stockholm. I det anrika Kräftriket vid Brunnsviken kan du som student glädjas åt såväl närheten till staden som den omgivande naturen. Det natursköna området är beläget mellan Stockholms Universitets huvudcampus och Vasastan och är en inspirerande och stimulerande plats för studier. Områdets gamla ståtliga tegelbyggnader är q-märkta och den omsorgsfulla renoveringen har utförts med stor hänsyn till bevarandet av den vackra miljön.

Det är inte bara ett intressant och givande yrkesliv som ligger framför dig. Väljer du att studera hos oss kommer du även att få uppleva en härlig studietid. På skolan har vi den senaste tekniska utrustningen, en stor datasal och praktiksalar med utsikt över det praktfulla området.

Alla utbildningslokaler är utrustade med dataprojektorer, högtalarsystem samt trådlöst nätverk. För självstudier och grupparbeten finns vårt bibliotek samt ett antal grupprum. På skolans klinik är varje behandlingsrum utrustat med ett system för webbaserad journalföring och tidsbokning.

Luncher finns under vardagar i flera restauranger/caféer i området. Under helgdagarna tar du med egen mat och det finns kylskåp, mikrovågsugnar på skolan.

Vi har goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter för dig som kort- eller långpendlar.

Våra lärare

För att ge dig som student den bästa tänkbara utbildningen ställer vi höga krav på våra lärare. De har mångårig klinisk erfarenhet samt flera års erfarenhet av undervisning eller handledarskap på våra utbildningar.

Våra lärare och handledare i praktiska ämnen är legitimerade naprapater eller certifierade massörer med minst tre års klinisk erfarenhet och/eller undervisningserfarenhet.

Lärare i teoretiska ämnen är läkare, naprapater, sjukgymnaster, vårdlärare eller sjuksköterskor med god undervisningserfarenhet.

Utbildningar hos Medicinskt Kursforum

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor