https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png

Kulturama

Nordens största skola för estetiska utbildningar

Kulturama


På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom scenkonst, musik och bild. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Din dröm, vår verklighet

Kulturama anordnar utbildningar på heltid och deltid inom Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sång, Musik och Musikproduktion. Alla heltidsutbildningar är studiemedelsberättigade och står under statlig tillsyn.

Kulturamas konstnärliga vuxenutbildningar samlar talanger som har siktet inställt på en karriär på/bakom scenen eller vill förbereda sig för högre konstnärliga studier. Vi är den skola i Norden som har störst bredd av konstnärliga inriktningar samlade under ett tak.

Kulturama är nordens största skola för estetiska utbildningar

Vi har över 300 studerande per år på Kulturamas vuxenutbildningar. Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar bedrivs i Stockholm, i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad med vackra omgivningar och närhet till Stockholms unika utbud av kulturscener och -institutioner samt utbildningssäten för högre konstnärliga studier.

Kulturama som helhet är specialiserat på kurser och utbildningar inom estetiska ämnen och Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar bedrivs på uppdrag av YH-myndigheten. De ska hålla hög kvalitet och till samtliga utbildningar görs ett antagningsprov.

Varje år examineras studerande och går ut i branschen som verksamma och framgångsrika konstnärliga utövare.

Personal på konst- och kulturutbildningar

Kulturama är en unik miljö där du får möjlighet att utveckla ditt konstnärliga uttryck under vår professionella ledning. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för dig att utvecklas och lyckas med dina studier.

Vi som undervisar på Kulturama har en rad olika kompetenser och arbetslivserfarenheter som vi tar med oss in i klassrummen och pedagogiken. Många av oss är yrkesverksamma vilket gör att vi arbetar parallellt samtidigt som vi undervisar. På så vis får du som är elev och studerande en nära förankring till det konstnärliga yrkesutövandet via oss lärare.

Facebook-flöde

Utbildningar hos Kulturama

Utbildare

Kulturama

Telefon

010-157 61 00
Gå vidare till Kulturama

Besöksadress

Virkesvägen 21 120 30 Stockholm

E-post

info@kulturama.se

Karta