https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618810686/us/modnseijtb0godejqnhq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1613482465/us/fu9jvhvwkcvei1gdtdo1.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif

Kilroy

Studera utomlands - allt du behöver veta!

Kilroy


Studera utomlands via Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor tills att dina studier börjar!

Du har kanske redan börjat fundera på vilken typ av utbildning du skulle vilja ha när du studerar utomlands? Eller studerar du redan vid ett svenskt universitet eller högskola och är ute efter att spetsa ditt CV med 1-2 terminer utomlands?

Oavsett var du står så brukar nästa fråga ofta bli: När, var eller framförallt hur går jag vidare? Detta leder ofta till en hel rad andra frågor kring finansiering, ansökan, visum, stipendier och antagningskrav för att studera utomlands. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig!

Var kan jag studera utomlands?

Du kan studera utomlands med våra partneruniversitet i: USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Kina, Japan, Singapore, Vietnam, Dubai, England, Thailand och Indonesien. Du kan räkna med en hög akademisk standard. All undervisning sker på engelska.

 • Australien
  Studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien. Via oss kan du välja mellan 16 olika universitet. Läs mer om studier i Australien. 
 • England
  I England går tradition och innovation hand i hand, särskilt när det gäller utbildning. Via oss kan du välja mellan 5 olika universitet. Läs mer om studier i England.
 • Indonesien
  Upplev studentlivet på Bali och passa på att testa nya fritidsaktiviteter som dykning, snorkling och delfinspaning. Via oss kan du studera på ett universitet på Bali. Läs mer om studier i Indonesien.
 • Japan
  Ett av världens mest folkrika land har blivit ett av världens mest inflytelserika länder. Det har även blivit mer populärt bland internationella studenter att studera i Japan. Läs mer om studier i Japan.
 • Kanada
  Kanada har på senare år blivit ett mer och mer populärt studieland för svenska ungdomar. Via oss kan du välja mellan 3 olika universitet. Läs mer om studier i Kanada.
 • Kina
  Utforska en av världens äldsta civilisationer i en av världens snabbast växande ekonomier. Via oss kan du välja mellan 4 olika universitet. Läs mer om studier i Kina.
 • Nya Zeeland
  Upptäck delfiner, valar och sälar på nära håll och njut av de fantastiska landskapen och de vackra vyerna. Via oss kan du välja mellan 4 olika universitet. Läs mer om studier på Nya Zeeland.
 • Singapore
  Upplev en levande konstkultur, vacker omgivning och ett behagligt klimat, samtidigt som du får en universitetsutbildning som internationellt sett har ett väldigt bra akademiskt rykte. Läs mer om studier i Singapore.
 • Thailand
  Ta chansen att studera i Thailand och lär känna den sydostasiatiska regionen; kulturen, språket och näringslivet. Via oss kan du välja mellan 2 olika universitet. Läs mer om studier i Thailand.
 • USA
  En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Via oss kan du välja mellan 16 olika universitet. Läs mer om studier i USA.
 • Vietnam
  Vietnam är under snabb utveckling och ett spännande land att studera i. Via oss kan du studera på ett universitet i Vietnam. Läs mer om studier i Vietnam.

Vad kan jag studera utomlands?

När du studerar utomlands kan du kan läsa en fullständig Bachelor-examen eller ett Masterprogram. Du kan också välja att studera en enstaka termin som en del av din utbildning i Sverige. Välj bland ett brett utbud av utbildningar.

Hur kan KILROY hjälpa dig?

KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning om utbildning och praktik utomlands. Vi hjälper dig med ansökan, studiemedel, ger dig stipendieinformation, visum och att hitta ett boende. Alla våra studievägledare har självklart själva studerat utomlands. Kontakta oss idag - en studierådgivning är helt kostnadsfri!

Facebook-flöde

Utbildningar hos Kilroy

Utlandsstudier / Study abroad

Utbildare

Kilroy

Telefon

+46 77 154 57 69
Gå vidare till Kilroy

Besöksadress

Mäster Samuelsgatan 42 111 57 Stockholm

Karta