https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif

Inredningskurser

Vi utbildar framtidens inredare!

Inredningskurser


Om oss

År 2005 bestämde Anna sig för att göra verklighet av sin dröm och startade upp ett inredningsföretag för att få jobba med sin passion och få mer kreativitet och frihet i sitt liv. Idag är vi åtta stycken inredare med gemensam passion - att utbilda Sverige i design och inredning!

Våra utbildningar är för dig som vill skapa kreativa miljöer för företag & harmoniska drömhem för privatpersoner. Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få öva mycket och få med dig bra arbetsprover när du kommer ut och ska söka jobb & arbeta med inredningskunder. När du läst hos oss ska du känna dig kompetent och redo att ta dig an din nya yrkesroll. Vi tror att ingen dröm är för stor för att göra verklighet av, det enda som krävs är mod och stöd på vägen och där hjälper vi gärna till.

Sedan 2005 har vi brunnit för att föra vår kunskap vidare till våra inredningsintresserade elever. Idag är vi Sveriges största och mest populära utbildare inom inredning – något vi är väldigt stolta över.

Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på vägen mot ditt nya drömyrke!

Så fungerar det att läsa hos oss

Vi arbetar med att certifiera Inredare, på plats & på distans. För dig som vill skapa kreativa miljöer för företag & harmoniska drömhem för privatpersoner.

Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få öva mycket och få med dig bra arbetsprover när du kommer ut och ska söka jobb & arbeta med inredningskunder.

När du läst hos oss ska du känna dig kompetent och redo att ta dig an din nya yrkesroll!

Utbildningar hos Inredningskurser

Linda, Yrkesutbildning Inredare

Vår kursdeltagare Linda, som läser vår yrkesutbildning med träffar i Malmö, jobbar idag i möbel- och inredningsbutiken R.O.O.M.
– Jag har alltid haft en passion för inredning, men kursen har hjälpt mig att fördjupa mig inom många områden och att få upp ögonen för nya saker. Kursen har breddat mina kunskaper kring inredning som jag har stor nytta av i arbetet.
Läs hela intervjun

Amy, Inredare med säljkompetens

Vår kursdeltagare Amy har nyligen fått anställning på Ikea. Hon kommer att arbeta som kökssäljare på deras varuhus i Älmhult. – Ikea har alltid för mig varit ett förstahandsval när det gäller möbler och inredning. Genom utbildningen så kände jag att jag har fått alla grunderna och all kunskap som behövs för att jobba som säljare inom inredning.
Läs hela intervjun

Utbildare

Inredningskurser

Telefon

040-511 311
Gå vidare till Inredningskurser

Besöksadress

Stora Varvsgatan 6A 211 19 Malmö

Karta