https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif

Inredningsakademin

Upptäck möjligheterna hos Inredningsakademin

Inredningsakademin


Fokus på jobb efter examen!

Inredningsakademin är ett företag med bredd och som jobbar med allt relaterat till inredning och närliggande tjänster. Inredningsakademin arrangerar sex olika yrkeutbildningar som kan läsas på distans med helgträffar alternativt på renodlad distans i digital Kursportal. Det finns även kortare kurser att läsa i Kursportalen.

 

Lärarna hos oss på inredningsakademin består av en kunnig och kreativ blandning. Våra kunskaper varierar från allt mellan florist, inredare och fastighetsförvaltare. Det är våra gedigna kunskaper inom ett specifikt ämne, som vi brinner för, som gör oss till bra utbildare.

Inredningsakademin med huvudkontor i Stockholm är franchisegivare till ett antal kontor på orter runt om i Sverige.

Våra kurser

Vi på inredningsakademin hoppas att du hittar en utbildning som passar dig, för en bra start på din karriär inom ett inredningsrelaterat yrke.

Genom vår inredningskurs blir du certifierad inredare och diplomerad homestylist, vilket innebär att du efter avslutad utbildning kan jobba med inredning och homestyling. Vill du fokusera ännu mer på homestyling kan du gå homestylingkursen, under denna kurs får du lära dig att inreda en bostad på bästa sätt för försäljning.

Har du idéer som du vill förverkliga och skapa nya produkter passar produktdesignutbildning dig. En visual merchandiser, även benämnd butikskommunikatör, arbetar med att göra butiker/skyltfönster så attraktiva och säljande som möjligt. Om du älskar blommor och växter och att arrangera dessa är floristutbildning hos inredningsakademin perfekt.

Det känns som att jag lärt mig otroligt mycket på kort tid och gått från att vara en glad amatörinredare till någon som nu vågar ta sig an riktiga uppdrag som Inredare och Homestylist.
Marika Lehtasalo, Certifierad Inredare & Diplomerad Homestylist

 

Utbildningar hos Inredningsakademin

Utbildare

Inredningsakademin

Telefon

0770-770180
Gå vidare till Inredningsakademin

Besöksadress

Bromstensplan 4 163 40 Spånga

E-post

mailto:info@inredningsakademin.se

Karta