https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif

Humanistiskt Lärcentrum

Upptäck möjligheterna hos Humanistiskt Lärcentrum

Humanistiskt Lärcentrum


Vi vänder oss till dig

Vi vänder oss till dig som vill utbilda dig inom socialt förändringsarbete i din egen takt och på dina villkor. Utbildningarna är utformade så att du kan läsa under en längre period eller bli klar på ett par månader, det är helt upp till dig. Vi anpassar utbildningstiden efter dina behov. Vi erbjuder utbildningar helt på distans, inga lektioner på annan ort. Vi tänker oss att du under tiden du studerar hos oss arbetar, är arbetslös, sjukskriven, föräldraledig eller har annan sysselsättning. Du bestämmer själv när du vill studera, dag, natt, hemma eller kanske på landet. Det enda som krävs är en dator med bredbandsuppkoppling mot internet.

Utbildningar och kurser

Vi har både längre utbildningar och kortare kurser.

Utbildningarna vänder sig till dig som vill söka arbete inom socialt förändringsarbete eller kanske du redan arbetar inom den sektorn och vill utvecklas i ditt yrke.Du kanske drömmer om att öppna en egen praktik och ta emot klienter, du kan förverkliga din dröm efter vår utbildning.

Kurserna vänder sig främst till dig som vill bredda dina kunskaper inom socialt förändringsarbete i det vardagliga livet, samt till dig som redan arbetar i den sociala sektorn men behöver vidga dina kunskaper inom ett specifikt område. Kurserna läser man helt på distans precis som utbildningarna.

Utbildningstiderna är på deltid. De månaderna vi angett är ungefärliga och du kan själv påverka om du snabbt vill ta dig igenom kursen eller om du vill ta god tid på dig. Efter avslutad och godkänd utbildning/kurs får du ett utbildningsbevis/diplom som du kan använda i ditt CV och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Du blir alltså diplomerad terapeut efter vår utbildning. Vi vill vara tydliga med att våra utbildningar inte är universitetsutbildningar (eller jämförbara med dessa) med högskolepoäng. Våra utbildningar är inte CSN-berättigade.

Välkommen!

Utbildningar hos Humanistiskt Lärcentrum

Utbildare

Humanistiskt Lärcentrum

Telefon

010-3300543
Gå vidare till Humanistiskt Lärcentrum

Besöksadress

Kiselgatan 19 602 23 Norrköping

E-post

kundservice@humanistcentrum.se

Karta