Utbildare

HIM – Hotel Institute Montreux

Telefon

08-533 324 18

Besöksadress

Avenue des Alpes 15, CH-1820 Montreux

E-post

info@swisseducation.se

Karta

Varför borde jag studera Hospitality Management på HIM?

HIM har en lång och stolt historia och är känt som en av Schweiz främsta och mest etablerade Hotell Management-skolor. Skolans internationella anseende och dess affärsfokus tack vare det etablerade samarbetet med den internationella hotellbranschen har varit fundamentet i skolans framgång. I och med att våra elever specialiserar sig på antingen Financial Management, Human Resource Management eller Luxury Marketing och Business Management öppnar det även upp ett brett spektrum av karriärmöjligheter inom branschen. - En utbildning hos HIM kommer leda till en mängd olika karriärmöjligheter!

HIM – Utbildningarna hos Hotel Institute Montreux varvar teori och praktik, vilket är en av alla anledningar som gör att just våra studenter är extra eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

International Institute of Hospitality and Hotel Management

HIM erbjuder en unik kombination där eleverna studerar både företagsekonomi och hotell management. Denna unika kombination förbereder de studerande för en högt uppsatt position (top-end management) inom en företagsledning ute i världen.

Unik studiemiljö

Skolan ligger i hjärtat av Montreux, på stranden vid Genèvesjön och med Alperna som bakgrund. Denna lyxiga destination är också hem till den berömda Montreux Jazz Festivalen.

CSN

Utbildningarna är CSN-berättigade. Läs mer om CSN här.

SEG Swiss Education Group

HIM – Hotel Institute Montreux är en av fem prestigefyllda skolor som erbjuder sina utbildningar i samarbete med SEG Swiss Education Group.

I en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är SEG fokuserade på att erbjuda alla sina elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Utbildningar hos HIM – Hotel Institute Montreux

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor