https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png

Eleiko

Upptäck möjligheterna hos Eleiko- For Champions

Eleiko


Styrka är vår passion

Styrka är en expertis som vi har utvecklat i nästan 60 år. Eleikos värdegrund består av prestation, lärande och ett trevligt bemötande. Detta visar hur vi tänker kring styrketräning och lägger grunden till den typ av företag som vi vill bygga. Styrketräning skapar både starka kroppar och ett starkt inre, och vi tror att starka människor är lyckligare och friskare. De är inte bara kapabla att vinna medaljer utan också för att anta utmaningar i livet med självförtroende och entusiasm. Vi är inspirerade av människor som växer, oavsett ålder eller prestationsnivå. De som är nyfikna och öppensinnade samt har modet att misslyckas och visdomen att lära. 

Brett utbud av utbildningar

Genom åren har vi på Eleiko samlat på oss omfattande kunskap om träning som vi mer än gärna delar med oss av till andra. Idag har vi har ett brett utbud av utbildningar som vänder sig både till dig som är aktiv inom träning eller till dig som redan arbetar med träning.

I våra utbildningar kombinerar vi på ett framgångsrikt sätt teori och praktik. Vårt kursmaterial bygger på vetenskap och är alltid beprövade av ledande professionella tränare, föreläsare, forskare och atleter. Detta skapar en stolthet och trygghet vad våra utbildningar står för. Men framförallt grundar sig vår stolthet på vårt starka engagemang och passion för träning.

Vi finns alltid i din närhet då våra kurser erbjuds över hela världen, alltid i nära samarbete med instruktörer som alla är aktiva inom sitt respektive område. De har lång erfarenhet av både träning och våra produkter och delar gärna med sig på ett pedagogiskt och engagerande sätt att ge dig det bästa.

Vi strävar alltid framåtför att hela tiden bli bättre. Därför följer vi ständigt upp våra utbildningar och ber kontinuerligt elever, kunder, instruktörer och andra samarbetspartners om deras feedback. För vi vet, blir vi bättre blir du bättre.

Instruktörsteam

Vi är stolta över att ha en blandning av instruktörer i världsklass som är erfarna coacher, högpresterande atleter, aktiva idrottsvetenskapsmän och universitetsprofessorer.

Vårt team av instruktörer har tränat olympiska tyngdlyftningsmästare, nationella mästare i flera sporter, crossfitsmästare och tusentals andra framgångsrika atleter i åldrarna sju till sjuttio år. De är också skickliga tävlande i tyngdlyftning, crossfit, gymnastik, rugby, friidrott och styrkelyftning. Våra instruktörer har erhållit examina (på magister- och doktorsnivå), undervisar i tränings- och idrottsvetenskapliga ämnen på universitet, publicerar böcker samt skriver artiklar i högklassiga vetenskapliga tidskrifter. Men viktigast av allt är att våra instruktörer är sakkunniga lärare och banbrytande forskare som är hängivna i vad de gör och måna om att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Välkommen till oss på Eleiko Education!

Facebook-flöde

Utbildningar hos Eleiko

Utbildare

Eleiko

Telefon

+ 46 35 17 70 70
Gå vidare till Eleiko

Besöksadress

Korsvägen 31 302 23 Halmstad

E-post

info@eleiko.com

Karta