Utbildare

Distansspecialisten

Telefon

08 - 68 44 13 44

Besöksadress

BOX 237 746 25 Bålsta

E-post

Info@distansspecialisten.se

Karta

Om oss

Distansspecialisten är ett utbildningsföretag som är specialiserad på praktiska och teoretiska kurser på distans. Majoriteten av våra elever studerar de olika elektriker behörigheterna som finns. Men vi har även skapat skräddarsydda utbildningar till olika företag, så dem kunnat kompetensutveckla sin personal efter företagets behov.

Vår lärarstab är noga utvald för att ge den bästa tänkbara undervisning och support för att du ska lyckas i din utbildning. Sammantaget har våra lärare 80 års erfarenhet som undervisande pedagoger från högskola och universitet.

Våra lärare har många års erfarenhet av elbranschen och innehar Allmän Behörighet utfärdat av elsäkerhetsverket som borgar för en hög kompetens.

100% på distans - även alla våra moment

Hos oss studerar du och gör dina delmoment till 100% på distans. Vilket gör att du som elev aldrig behöver ta dig någonstans för att genomföra din utbildning. Vilket gör att du slipper ta ledigt från jobbet och få ett inkomstbortfall.

Våra prov gör du som elev enkelt via vår elevportal. I de utbildningar där man ska göra laborationer så postar vi ut det material du som elev behöver för att kunna utföra laborationen. Du får självklart med en retursedel som du använder för att skicka tillbaka allt material med.

I din egen takt

Studietempot sätter du själv som elev efter vad som passar just dig och din vardag. Detta ger dig som elev möjligheten att studera mer ena veckan och inget andra veckan. Det bidrar till en effektivare studietid och ett mer flexibelt studietempo.

Aldrig ensam

Även fast du som distanselev studerar ensam så finns alltid våra lärare tillgängliga för er både via mejl och telefon. De flesta av våra elever jobbar heltid samtidigt som dem studerar, därför finns våra lärare även tillgängliga både kvällar och helger.

Vad säger tidigare studerande?

”Jag tycker det har varit jättebra. Då har jag kunnat jobba på dagarna och sedan kunnat studera på eftermiddagarna och kvällarna. För mig var det en mycket bra lösning då jag bor en bit ut på landet.”
Simon Fält, AB-L

”I början kändes det ovant att studera på distans, men man vande sig snabbt. Jag läste mycket på min IPAD, eftersom man kan ta den med sig överallt. Väskan man fick hem med labben var suverän för mig eftersom jag har två barn där hemma.”
Rebecka Hamberg, BB1

”Det fungerade bra att studera på distans, jag har ju alltid varit tekniskt intresserad och jag fick bra support av lärarna på Distansspecialisten. Dessutom fick jag jobb direkt efter min utbildning”
Sebastian Hautamäki, BB1

 
Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor