Utbildare

Changemaker Educations AB

Telefon

070-351 34 37

Besöksadress

Åsögatan 117 116 24 Stockholm

E-post

info@cmeducations.se

Karta

Jacob ”Daydee” Stenberg, proffsspelare och 3D-grafiker

Jacob Stenberg, kanske mer känd som ”Daydee” för många, är inte bara förstaårsstudent på Futuregames 3D Graphics, men även ett välkänt ansikte inom esporten där han tävlar i Super Smash Brothers Melee. Jacob/Daydee är Europas bästa spelare som karaktären Samus och är rankad som Sveriges fjärde bästa spelare. Med sikte på en karriär i spelbranschen har Jacob med sig sina erfanehneter från den tuffa tävlingsvärlden.
I September 2018 började Jacob på Futuregames efter tre år på spelprogrammet med inriktning grafik på Södertörns Högskola. Niclas Halvarsson, tidigare huvudlärare för 3D Graphics på Futuregames, har hjälpt motivationen enormt enligt Jacob. ”Han är jäkligt bra på att lära ut och rolig att lyssna på. Om det inte vore för honom hade jag inte varit där jag är idag”. Insikten att vilja jobba med spel kom för flera år sedan när Jacob jobbade på ett företag inom VVS. ”Jag ritade upp rör i 3D i AutoCAD. Jag kom fram till att jag tyckte att det jag gjorde var kul, men att jag ville jobba med folk i min egen ålder. Var hittar man dem? Jo, inom spel”.
Läs hela intervjun

Vi skapar utbildningar som ger dig rätt kompetensprofil. Nu och i framtiden!

Vår ambition är att utveckla och genomföra utbildningar som ger dig kunskaper, färdigheter och kompetenser att hantera och lyckas i ett arbetsklimat som är under konstant utveckling.

Vårt mål är att ge dig rätt kompetensprofil och rätt verktyg så du kan göra nytta i din nya yrkesroll, eller utvecklas i din nuvarande. Studenter och medarbetare som är utrustade med relevant kunskap och som har den rätta attityden. Changemaker Educations är en erfaren talangutvecklare för de kreativa branscherna. Vi utbildar studenter och medarbetare, samtidigt som vi samverkar och påverkar i daglig kontakt med våra branscher. Kreativa branscher kräver konstant utveckling både i metoder och tjänster. En win-win för alla parter.

Vi har tydliga ledstjärnor för alla våra utbildningar:

 • action based learning och agila utvecklingsmetoder
 • yrkesverksamma lärare och arbete med skarpa uppdrag från rekryterande företag
 • personligt ledarskap, entreprenörskap och långsiktig hållbar utveckling

Vår syn på lärande

Vad vi vill att studenterna ska lära sig är att det vi lär dem inte är slutresultatet, att de konstant ska sätta sig själva i en lärande situation även efter avslutad utbildning. Att inga svar är givna. Hur vi vill att studenterna ska lära sig – ”learning by doing – learning by reflection”. Vi lär genom att göra, testa, pröva på – ofta utan att veta exakt hur vi ska lösa de problem vi ställs inför. Även i de kursspecifika momenten kommer arbetet vara baserat på denna metod.

Futuregames by Changemaker Educations

Futuregames är en av Sveriges främsta och äldsta spelutbildningar. Under Futuregames erbjuder vi utbildningar inom 3D-grafik, speldesign och 2D-design samt preparandkurser.

Mer om Futuregames finns att läsa på: futuregames.se

Vårt utbud

Förutom yrkeshögskoleutbildningar erbjuder vi även kompetensutveckling och kurser, både för organisationer och individer. Vi kan även skräddarsy kurser för dig!
Se kommande kursdatum eller kontakta oss direkt.

 

Välkommen till en ny spännande framtid!

Ställ en fråga
 • × Frågor & förslag
  • Fråga
  • Förslag
  • Problem
  • Annonsera

  Beroende på vilket val du gör här ovan kan ditt inlägg & namn komma att bli synligt för andra webbplatsbesökare. Vi lämnar inte ut din e-post utan din tillåtelse. Läs våra villkor

  Tack för ditt meddelande!

  Vi försöker svara på ditt meddelande så fort som möjligt!  Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet

 • Mest visade frågor