https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif

Cady Training Academy

Upptäck möjligheterna hos Cady Training Academy

Cady Training Academy


Hos Cady Training Academy är möjligheterna oändliga vare sig du vill bli Socialpedagog, undersköterska, tandsköterska, KBT eller kanske fastighetstekniker. Vi utbildar inom ett flertal områden och de flesta av våra utbildningar är inom aktuella bristyrken.

Alla utbildningar är helt på distans och kan börjas året om då du läser i din egen takt med vårt flexibla upplägg. Uppnå din dröm idag!

Vi har funnits sedan 2007 med vårt säte i Göteborg och ingår i Cady Training Utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbildningsverksamheten. 

Cady Training Academy är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 gällande internationella och nationella standardiseringar.

Vi sätter eleven i centrum och ger alla elever den stöttning de behöver för att kunna lyckas med sin utbildning och nå sina utbildningsmål. Det stora antalet återkommande elever som läser flera utbildningar är bevis på att de är nöjda med sin utbildning och oss som utbildare.

En viktig del för våran lyckade måluppfyllelse är att alla elever har en personlig mentor som hjälper och stödjer dem genom hela sin utbildning med bl.a. pedagogiskt stöd, elevcoachning, praktikfrågor, bedömningar och feedback.

Varje utbildning avslutas med en slutuppgift. Slutuppgiften är en kvalitetssäkring för att försäkra oss om att eleven är i nivå med våra kunskapskrav innan diplomeringen. För att få diplom samt utbildningsbevis eller kompetensbevis måste man dessutom vara godkänd i alla arbetsmoment under utbildningens gång.

I många av utbildningarna använder vi oss av Gleerups interaktiva e-böcker som öppnar upp många nya möjligheter för elevernas lärande. Textavsnitt varvas med intressanta filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Här finns också självrättande tester där eleven kan testa sina kunskaper från avsnitten de just läst. Med de interaktiva böckerna blir kunskapen mer lättillgänglig och eleverna aktivare i sitt lärande.

”Gillar den interaktiva boken. Önskade att alla böcker var interaktiva.”
Jonas

För arbetsgivare

En stor del av vår verksamhet är att skräddarsy utbildningslösningar för företag och organisationer. Mot förfrågan kan vi erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer. Kontakta gärna oss för mer information och en offert.

Vårt breda samarbete med olika arbetsgivare kontinuerligt hjälper oss att utveckla våra utbildningar och dess innehåll efter arbetsmarknadens krav och behov. 

Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS.

Vår pedagogiska idé är att försöka variera upplägget i form av litteratur, filmer, föreläsningar och praktik.

Fördjupningskurser

Vi har även ett flertal fördjupningskurser inom bl.a.:

  • Fördjupningskurs – barn och ungdom
  • Fördjupningskurs – missbruk
  • Fördjupningskurs – social omsorg
  • Fördjupningskurs – våld i nära relationer

Läs mer på vår hemsida!

Välkommen till oss – din innovativa och kvalitativa utbildningsanordnare!

 

Utbildningar hos Cady Training Academy

Utbildare

Cady Training Academy

Telefon

031-7570 566
Gå vidare till Cady Training Academy

Besöksadress

Fotögatan 6B, 414 74 Göteborg

E-post

cadyteamet@cady.se

Karta