https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png

Astar

Vår pedagogik skapar stjärnor

Astar


Vi på Astar vet att du har en yrkestalang inom dig. På våra utbildningar är målet att utveckla den och göra dig till en stjärna inom ditt yrke. Astar ger dig med andra ord stora möjligheter till jobb.

Genom din utbildning hos oss kommer du att växa som person och ha riktigt roligt under tiden tillsammans med andra deltagare och våra engagerade lärare. Vare sig du vill bli Målare, Fastighetstekniker, Administratör, Inköpsassistent, Elektriker, Köksbiträde, Kock, Elevassistent, Barnskötare, Väktare, CNC-operatör eller Undersköterska så har Astar utbildningen för dig!

Våra största hemligheter bakom nöjda deltagare

Du kommer först

Våra lärare – dina ledstjärnor – har länge arbetat inom det yrke du vill jobba med och vet därför vad som krävs i början av din karriär. För att du ska få den bästa starten på ditt yrkesliv engagerar sig våra lärare i dig och sätter dig först. De stöttar och motiverar dig genom att uppmuntra dina drömmar och mål, något som gett resultat om du frågar andra deltagare.

Mer än ett yrke

Vår förhoppning är att du ska hitta ett jobb direkt efter din utbildning men också att du ska växa som människa – att du med dina nya kunskaper, förmågor och erfarenheter ska utvecklas till den personen du drömmer om att vara. Astar gör allt för att du ska nå dit du siktar, så att du verkligen kan bli en stjärna som skiner både på och utanför ditt arbete.

Vi lyssnar på dig

Vi strävar alltid efter att bli bättre. Därför är det viktigt för oss att lyssna och lära av dig. Dialogen med våra kursdeltagare är grunden för att vi ska kunna förbättra oss och göra din utbildning så bra som möjligt.

Vägen till att bli en stjärna börjar här

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag och vi kan utbildning och jobb. Vi vet att du kan lyckas inom ett yrke och vi finns med dig hela vägen till arbetsmarknaden. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb.

Efter din utbildning på Astar har du stora möjligheter till arbete. Våra utbildningar är speciellt utformade efter vad din blivande yrkesbransch efterfrågar. Det tillsammans med praktik på företag (APL) gör att du får ett försprång när du söker jobb. Vägen till att bli en stjärna börjar här.

Facebook-flöde

Utbildningar hos Astar

Försäljning & Marknadsföring

Utbildare

Astar

Telefon

010-43 44 000
Gå vidare till Astar

Besöksadress

Medborgarplatsen 25 118 72 Stockholm

E-post

info@astar.se

Karta