Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Ekonomi, handel & administration?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Företagsekonomi inom hotell och turism management

César Ritz Colleges – skolan som grundades av Mr. César Ritz. De program som erbjuds på César Ritz Colleges baseras på Mr. César Ritz filosofi. Mr. César Ritz är grundare av Ritz-hotell i Paris vilket är erkänt som en pionjär av lyxhotell. Med hårt arbete, finess och en känsla för stil, åstadkom Mr. César Ritz en aldrig tidigare skådad karriär inom besöksnäringen.

"The best part of the programme at César Ritz Colleges was the experience of working with different cultures and creating friendships with people from all parts of the world."
Angelica Suraga

Programmet vid César Ritz Colleges har sin fokus på hospitality management med inriktning mot turism.
Hotell- och turistindustrin är världsomfattande till sin natur, och kräver att medarbetarna anpassar sig till en internationell miljö.

Undervisningen på César Ritz Colleges Switzerland är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

Masterprogram i företagsekonomi inom hotell och turism management

César Ritz magisterexamen ger dig som student det lilla extra som behövs för att nå den absoluta toppen. Med hjälp av denna utbildning kommer du som student fokusera och specialisera dig på hotell och turism vilket även ger dig möjligheten att satsa vidare på en karriär med ledande position inom den internationella branschen för hotell och turism.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Relaterade artiklar
    Ställ en fråga