Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Gastronomisk Kock 40 KY-poäng

Gastronomisk kock - specialisering arbetledare i kök

Välutbildade kockar är en bristvara inom den gastronomiska restaurangbranschen, särskilt i turist- och storstadsregioner. Dagens gäster är medvetna gäster som gärna väljer restauranger med gastronomisk profil, genuina råvaror och professionellt hantverk.

Våra studenter lever mitt i verkligheten, eftersom kökskurserna ges på Restaurang Gastro i Helsingborg. Här lägger vi lika stor vikt vid råvarornas kvalitet och ursprung som tillagningsmetoderna.

Utbildningen är en ettårig, komprimerad spetsutbildning och ger en fast grund att stå på i din vidare restaurangkarriär. Den är specifikt utformad efter den gastronomiska restaurangbranschens behov, mycket tack vare restaurangbranschens engagemang. Vi har en avancerad, genomtänkt teoridel, där branschens sinne för tradition och aktualitet styr kursupplägget.

Utbildningen drivs i samarbete med restaurang Gastro i Helsingborg, där delar av utbildningens praktiska moment genomförs.

En tredjedel av utbildningen utförs i form av LIA, lärande i arbete, som ger dig möjlighet att direkt omsätta dina kunskaper och färdigheter i verklig miljö. LIA är också en god väg till kontakter med de främsta inom branschen i Sverige.

Lärande i arbete (LIA)

Genom LIA får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter hos ett eller flera restaurangföretag. Ky-utbildningen Gastronomisk kock drivs i samarbete med Sveriges kökselit. Branschen är med i ledningsgruppen. Vi utbildar det branschen vill ha. 13 veckor av utbildningen utförs på ledande företag inom restaurangnäringen.

Akademi Båstad Yrkeshögskola har lång erfarenhet av utbildning och samarbetar med många företag i toppskiktet, vilket skapar ett värdefullt kontaktnät. Du får därmed kunskaper från de bästa i branschen om deras sätt att arbeta för att skapa nya intryck och upplevelser inom gastronomins värld.

Relaterade artiklar
Ställ en fråga