Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Diplomerad Fastighetsförvaltare

Folkuniversitetet bedriver sedan ett femtontal år tillbaka en av marknadens mest populära och eftertraktade utbildningar för tjänstemän och yrkesutövare inom fastighetsbranschen. Vi erbjuder en bred fastighetsförvaltarutbildning som berör både bygg och förvaltning men där tonvikten ligger inom juridik, ekonomi och service.

Att äga eller förvalta fastigheter innebär ett stort ekonomiskt och juridiskt ansvar och det krävs genuina och omfattande kunskaper inom vitt skilda områden. Traditionellt sett delas fastighetsföretagandet in i ekonomisk respektive teknisk förvaltning. Genom att komplettera med bl.a. kund-, miljö- och samhällsfokus lägger vi till delvis nya perspektiv. Efter genomgången och godkänd utbildning skall kursdeltagarna besitta en bred kunskap och förståelse för förvaltandet av fastigheter.

Innehåll

  • Kommersiell juridik med fastighetsrätt
  • Fastighetens ekonomi
  • Fastigheter och byggande
  • Kundvård och marknadsföring

Målgrupp

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som har tidigare erfarenheter av fastighetsbranschen i roller som biträdande förvaltare, förvaltningsassistent, fastighetsvärd eller andra roller som gett dig en bra inblick i branschen.Förkunskapskrav

Viss branscherfarenhet samt grundläggande kunskaper i företagsekonomi. Kontakta Folkuniversitetet om du är osäker över om dina kunskaper räcker. Vi kan erbjuda grundkurser inom företagsekonomi vid behov. Du får då 50% rabatt på kurspriset om du samtidigt är anmäld till utbildningen.

Relaterade artiklar
Ställ en fråga